Fidel Albiac amb posat seriós

Fidel Albiac revela que ja no dorm amb Rociíto perquè ella té una altra companyia

Fidel Albiac entén que Rocío vulgui canviar de vida

Fidel Albiac ha lluitat molt, però no ho ha fet davant de les càmeres perquè no vol perdre el seu anonimat. Sempre que ha rebut un atac per part de la premsa, ho ha posat en mans de la justícia i ja n'ha sortit victoriós. L'han acusat de manipular Rociíto, però l'única veritat és que s'ha limitat a estar al seu costat en totes les seves decisions.

Fidel Albiac ha confirmat que estarà uns dies sense dormir amb Rocío perquè té uns nous companys d'aventura. Participarà en l'última gala de Sálvame Mediafest, un concert que organitza La Fábrica de la Tele amb els col·laboradors de Telecinco. La filla de La más grande acamparà en una botiga de segona mà amb Antonio Montero i Lydia Lozano, entre molts altres.

Fidel confia en la seva dona i sap que té molt de talent per entretenir els espectadors, per això, a Telecinco li fan tantes ofertes. Estarà un cap de setmana lluny d'ella, el temps que dura el programa especial que estan preparant en Mediaset. Tot i això, l'espera valdrà la pena perquè el públic no farà més que consolidar el regnat mediàtic de Carrasco.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Fidel Albiac és feliç al costat de la seva parella. | Europa Press

Fidel coneix millor que ningú tot allò que ha passat Rocío. De fet, ell també ha estat víctima dels atacs d'Antonio David Flores. No obstant això, mai no ha tingut por i no s'ha cansat de fer-hi front perquè sabia que la veritat acabaria sortint a la llum. L'advocat ha guanyat molt de pes en els darrers mesos i cada vegada hi ha més periodistes que en parlen bé.

Rociíto s'ha convertit en una gran diva de la pantalla petita i ha signat un contracte suculent amb La Fábrica de la Tele. De moment, col·labora de forma esporàdica en els especials de Sálvame, però no seria estrany que formalitzés aquestes aparicions. En el seu moment, va exercir de defensora de l'audiència del programa i hi ha qui diu que podria ocupar un lloc com a presentadora.

Fidel Albiac descobreix els nous amics de Rociíto

Fidel sap que Rocío haurà de dormir amb persones amb qui ha tingut problemes, per exemple, amb Antonio Montero. El periodista fa molt de temps que treballa al carrer i fa fotografies als famosos. Sempre ha assegurat que el testimoni de Carrasco tenia llacunes, ja que les seves vivències no s'hi corresponen.

Albiac respecta les decisions de la seva dona i no li ha posat cap impediment, tot i que encara hi ha assumptes en l'aire. María Patiño ha insinuat a Sálvame que l'acampada durarà 24 hores, però hi ha qui diu que s'estendrà fins al cap de setmana. Caldrà esperar per veure quina decisió han pres els responsables de l'esdeveniment.

L'advocat ja ha llegit la llista completa dels tertulians que faran companyia a la seva dona en la tenda de campanya. També hi seran Pipi Estrada, Miguel Frigenti i Laura Fa. En són massa per a un espai tan petit, però s'hi hauran d'acostumar. L'audiència vol veure com es comporta la filla de Rocío Jurado en una situació tan concreta.

Fidel Albiac ha pres una decisió sense marxa enrere

Fidel entén que Rociíto vulgui continuar recuperant-se i el millor per això és treballar en allò que realment li agrada. Tot i això, ell ha deixat clar que mai participarà en el joc televisiu perquè no és un mitjà que el faci sentir bé. Ha tingut molts problemes amb la premsa, encara que sempre ha tractat de manera amable tots els reporters.

Albiac coneix com funciona el món del cor, tot i que no vol formar part del negoci. Sap que el més intel·ligent és mantenir-se a l'ombra perquè té una feina que no li permet generar escàndols. És advocat i quan es posa la toga intenta separar-se de la fama de la seva dona per guanyar-se el respecte dels clients.