Primer pla princesa Elionor

El defecte físic que avergonyeix la princesa Elionor i perquè es posen amb ella

Elionor ha hagut de suportar un comentari públic realment lleig

Elionor, de 16 anys, sap perfectament que la seva família i el 'càrrec' que ocupa la fan estar contínuament al focus mediàtic. És conscient que es pot criticar la seva tasca i les seves intervencions públiques. Però el que no li agrada i no s'esperava és que algú carregués públicament contra ella per un detall del seu físic.

En concret, ha estat el periodista Jaime Peñafiel qui no ha dubtat a ressaltar el suposat defecte que ella pel que fa a la seva imatge. Sí, ha destacat que té un gran nas.

Fotomuntatge de la princesa Leonor i Jaime Peñafiel
Elionor, el nou objectiu de Peñafiel. | GTRES

 

Elionor, criticada pel seu físic

Elionor, com és lògic, es troba encara desenvolupant-se en tots els sentits i això també implica el seu físic. Per això fa uns dies ens va sorprendre moltíssim amb la imatge que va lluir en el lliurament dels Premis de Girona. I és que, per primera vegada, va aparèixer com una noia atractiva que havia deixat de banda ja la seva imatge infantil.

Va optar per un look a l'estil Grace Kelly i va aconseguir l'ovació de molts, però no tothom ha destacat la seva bellesa. Hi ha hagut algú que s'ha decantat per fer tot el contrari, per treure a la llum un suposat defecte físic de la noia. Qui ho ha fet ha estat Peñafiel.

El periodista, que aprofita qualsevol excusa per carregar contra els Reis, no ha dubtat a 'burlar-se' d'Elionor públicament. Així, aprofitant la columna que freqüentment escriu a El Mundo, ha 'atacat' la noia.

D'ella, ha exposat: «L'hereva és molt bonica, sempre que no et fixis en el seu nas. Tant de front com de perfil. Pur Borbó!».

Imatge de la princesa Elionor als Premis de Girona.
Elionor ha vist com Peñafiel carregava contra el seu nas. | Europa Press
 

Aquest comentari Jaime deixa en evidència. Sí, perquè és de mal gust criticar a la menor traient a la llum que és menys maca pel seu nas. No té cap sentit ni aporta res, només pot causar malestar i crear-li un complex innecessari.

A més, les seves paraules han estat vistes com un nou atac a Letícia. És clar, perquè ell és conscient que aquesta i el seu sogre no es porten gens bé. Per això, exposant que la princesa té aquest tret del seu avi patern, és una manera de deixar-li clar que no s'ha d'oblidar de la família que té la jove.

Elionor no és l'única víctima de les crítiques pel físic

Elionor, amb aquest atac rebut per la seva imatge, se suma a la llista dels membres de la família que han estat criticats en aquest sentit. No hem d'oblidar que la infanta Sofia, la seva germana, va ser criticada per Carmen Lomana.

En efecte, la celebrity va carregar contra la noia per la imatge que va lluir a la desfilada militar de l'octubre del 2021. De la menor va arribar a dir a la televisió: «Té una cabellera bonica. Però per a un dia tan important i representatiu no li hauria deixat aquesta cabellera a l'estil Pantoja».

«Se l'hauria recollit una mica. A més, no hauria ensenyat tanta cuixa. Té unes cames que no han sortit a la seva mare, han sortit a l'altra banda, les té una mica grosses».

Imatge de la princesa Elionor i la infanta Sofia.
Elionor ha vist com la seva germana Sofia també rebia crítiques pel seu aspecte. | Europa Press
 

Això sense oblidar que la Reina està cansada de ser l'objectiu d'atacs, burles i comentaris també per la seva imatge. A ella se l'ha criticat pel fet d'estar prima, pels retocs estètics i pels braços tan tonificats que té.

Això sí, com veiem és allò de sempre. En ple segle XXI se segueix carregant contra les dones per la seva imatge. Senzillament lamentable.

▶️ Letizia, muy preocupada: Su sobrina Carla Vigo, ingresada de urgencia en el hospital