Rocío Flores

Rocío Flores deixa clara la seva postura el dia més especial per a Pedro Carrasco

Rocío Flores envia un senyal de complicitat a la vídua de l'exboxejador durant un dia important

Rocío Flores i Raquel Mosquera són dues dones que estan d'actualitat des de fa molt de temps, des que Rociíto va trencar el silenci.

Rocío Flores i la perruquera senten un gran amor per Pedro Carrasco, avi i vidu respectivament de totes dues. La segona és una dona que, més enllà de les disputes que ha tingut amb Rocío Carrasco, sempre deixa clar com va estimar l'exesportista.

Tots dos es van conèixer quan la perruquera era molt jove i es portaven més de 20 anys quan van iniciar la seva relació.

Imatge d'abans de Pedro Carrasco i Raquel Mosquera
Raquel Mosquera i Pedro Carrasco, una parella feliç? | Telecinco

Després de passar per l'altar, i de viure uns quants anys molt feliços junts, Raquel va rebre un cop, i no va ser altre que la mort de Pedro Carrasco.

Rocío Flores i la seva complicitat amb la vídua del seu avi Pedro

Tot i que ha refet la seva vida diverses vegades, la col·laboradora sempre ha fet públic com d'enamorada  estava de l'exboxejador. I ha donat la cara per ell en els moments en què s'ha posat en dubte el seu amor.

Cada cop que té oportunitat, Raquel dedica unes paraules al seu vidu. Sigui en directe o a través de les xarxes socials on és molt activa.

El cas és que amb motiu del que seria el 79è aniversari de l'exesportista, Raquel Mosquera li ha dedicat un post realment emotiu. En aquest post hi apareix una imatge d'aquest vestit de boxejador molt jove.

David i Rocío Flores amb Raquel Mosquera
Rocío Flores ha mostrat un signe de complicitat important a Mosquera | GTRES-TELECINCO

A més, la perruquera li ha escrit una extensa carta recordant l'amor que sentia per ell i com va ser de fàcil estimar-lo durant els deu anys que van estar junts.

Raquel s'ha expressat així aquest dilluns 11 de juliol, el dia de l'aniversari de l'amor de la seva vida. «Jo soc la persona que més ha estimat Pedro. L'amor es demostra mentre s'és viu, no mort amb documentals».

«No és cert que Rocío Carrasco fos el més important per a Pedro, per més que fos la seva filla. A mi m'estimava més perquè jo sempre vaig estar amb ell, durant els seus millors i durant els seus pitjors moments», explicava la col·laboradora.

«Estimar-te va ser molt fàcil, oblidar-te serà impossible»

Ahir, Pedro Carrasco hauria fet 79 anys i la perruquera no se n'ha oblidat. «El Senyor Pedro Carrasco, el gran campió del món de boxa i com a persona encara més. Estimar-te va ser molt fàcil, oblidar-te serà impossible, sempre et porto i et portaré al meu cor», confessava la protagonista del dia.

«Gràcies a Déu, que em va premiar amb una segona oportunitat, enamorant-me un altre cop. No per això, deixo d'oblidar el que va ser, un grandíssim i meravellós marit i gran persona. Sempre et porto al meu cor», deia part de la carta que li ha dedicat la tertuliana al vidu.

Rocío Flores deixa clara la seva postura el dia més important

A més, la perruquera ha volgut remarcar que el seu amor per ell era real i ha publicat una imatge del dia del seu casament amb el boxejador.

Imatge de Rocío Flores posant i mirant a càmera
Rocío Flores dona suport a l'exdona de Pedro Carrasco sense donar treva | Instagram

«Un dia tan assenyalat com avui recordo amb bonics pensaments, quan miro aquesta imatge, el dia que ens vam casar, ja que avui faria anys el meu exmarit, Pedro Carrasco», deia el text.

«Estimar-te va ser molt fàcil, oblidar-te serà impossible!", escrivia novament Raquel Mosquera en aquest post. La reacció de Rocío Flores ha estat immediata en tots dos casos. I ha deixat el seu 'like' en aquestes publicacions.

I és que Rocío Flores i Raquel són ungla i carn des de fa molt de temps. Flores només ha rebut afalacs per part de la vídua del seu avi i totes dues tenen una enemiga comuna, i no és cap altra que Rociíto. A les docusèries que protagonitza, la filla de 'la más grande' ha posat el focus sobre elles dues, enfonsant-les en diversos episodis que ha explicat sobre la seva vida.

▶️ José Fernando sufre la traición de su hermana Rocío Carrasco en un día lleno de emociones