Primer pla d'Adela González amb la boca oberta

Adela González recorda la seva filla morta amb una emotiva iniciativa

Adela està molt compromesa amb la lluita contra el càncer

Adela González és una de les revelacions d'aquest 2022 a Mediaset. Res feia pensar que aquella tímida presentadora que venia d'informatius es guanyaria la confiança de l'audiència per la seva habilitat davant de les càmeres.

Adela González va arribar fa uns mesos al món de Sálvame i amb la seva feina ha canviat l'opinió de molts. Alguns no l'acabaven de veure en un programa tan 'boig' com el que dirigeix David Valldeperas.

No se sabien gaires coses, sobre la seva vida, quan va aterrar a Telecinco. Una era la terrible pèrdua que va patir fa dos anys quan va morir la seva filla per un sarcoma d'Ewing.

Adela, sensibilitzada davant d'un problema que afecta moltes famílies

La seva història ens va commoure a tots i durant les últimes hores, la comunicadora basca ha estat notícia perquè s'ha unit a una important causa per al càncer infantil.

Imatge d'Adela González.
Adela González ha donat suport a una causa sobre un tema que coneix perfectament | Mediaset

La presentadora de Sálvame ha donat suport amb tota la força a una iniciativa. És aquella que lluita contra el tancament provisional de la Unitat d'Oncologia Pediàtrica de l'Hospital de Cruces, a Baracaldo.

Segons detalla la periodista basca, a qui aquest tema li toca la fibra sensible, ha remarcat com n'és d'important una atenció especialitzada quan parlem d'aquesta malaltia.

Des del seu compte de Twitter, la presentadora ha donat visibilitat a aquesta causa. Lluita perquè «es respectin els estàndards i les recomanacions de les unitats assistencials del càncer durant la infància i durant l'adolescència».

▶️ Muere José Guirao, exministro de España hasta hace 2 años

«Em sumo a la petició de les famílies que lluiten contra el càncer infantil»

A banda de difondre aquest comunicat signat per diverses associacions de pares i mares de nens, nenes i adolescents amb càncer, González ha publicat un text. Aquest ha servit perquè molts entenguin millor aquesta iniciativa.

«Els qui hem viscut pendents d'una quimioteràpia per als nostres fills sabem que l'atenció d'infermeria especialitzada a oncologia pediàtrica és vital. Em sumo a la petició de les famílies de nens i nenes que avui continuen lluitant contra el càncer infantil», ha apuntat la presentadora de Sálvame.

Adela González ha provocat que tots sàpiguen en ple directe de 'Sálvame ' qui es casa
Adela González Acuña va perdre la seva filla de 8 anys a causa d'un sarcoma | LA NOTICIA DIGITAL

El maig del 2020, la seva filla moria amb vuit anys per culpa del càncer contra el qual lluitava des del 2018. Una dura pèrdua que marcava un punt d'inflexió a la seva vida.

I és que la comunicadora va decidir fer servir la seva plataforma per difondre i donar suport a causes com la citada. Per tots els mitjans, espera aturar el tancament temporal de la Unitat d'Oncologia Pediàtrica de l'Hospital Universitari de Cruces.

Adela González es va contagiar de Covid fa uns dies

En un altre ordre de les coses, la basca segueix de baixa a Telecinco després que fa poc més d'una setmana donés positiu en coronavirus. La mateixa presentadora basca va revelar a les seves xarxes socials com es trobava després de contagiar-se d'un virus que està destrossant la plantilla del programa.

«La Covid ha tornat a mi. Afortunadament, ho ha fet amb molta suavitat. Excepte per un lleu dolor muscular, estic bé. A veure si aviat dono negatiu i puc tornar a 'salsejar'», deia la comunicadora basca. «Molta força i ànims als qui també ho esteu passant. Tant de bo que sigui també amb símptomes lleus», ha desitjat.

Primer pla d'Adela González molt somrient i mirant a càmera
Adela González Acuña s'ha contagiat de covid durant les últimes setmanes | TWITTER: ADDELAGONZALEZ

La Covid ha tingut la culpa que Adela s'hagi absentat del seu lloc de treball a Telecinco per primera vegada des que va debutar el febrer del 2022. Al principi, la tasca d'Adela era donar suport al presentador i donar pas als vídeos del programa a la 'pantalla gran', però tot va canviar a poc a poc.

Després de les baixes de Jorge Javier per Covid i a causa del seu període de vacances, Adela va agafar el comandament i ja es pot dir que és una altra de les presentadores del programa . Ara, trigarem a tornar-la a veure, ja que s'ha pres unes merescudes vacances, com ha anunciat ella mateixa al compte d'Instagram.