Primer pla de Rosario Flores.

Rosario Flores preocupa en revelar com se sent després de perdre-ho tot

Rosario Flores s'ha sincerat amb el presentador Pablo Motos

Rosario Flores és sense cap mena de dubte una de les grans artistes del país. La cantant es va donar a conèixer des de ben petita, juntament amb els seus dos germans, a causa de l'èxit de la seva mare, Lola Flores.

La veritat és que la filla de la cantant també va marcar un abans i un després al món de la música. A més, al costat dels seus germans, Lolita i Antonio Flores, va batre rècords durant anys amb els seus singles.

Fins i tot en l'actualitat, Rosario aconsegueix fer ballar els seus fans amb cançons com, Te lo digo todo y no te digo na, la seva més recent composició musical. Tot i això, cal assenyalar que en els últims anys ha optat per centrar-se en la seva faceta com a coach de La Voz Kids.

Des del 2014 la cantant és una de les jutgesses més destacades del concurs. La seva empatia i afecte envers els més petits provocava que el públic l'estimés encara més del que ja ho feien.

Per aquesta raó, després de llançar l'any passat el famós èxit Te lo digo todo y no te digo na, Rosario va ser la convidada estrella d'El Hormiguero.

Foto de Rosario Flores cantant en un concert.
Rosario Flores ha tornat a la música després de 4 anys. | Europa Press
 

Rosario Flores ha confessat un secret que implica la seva família

El 7 de juliol passat, el presentador Pablo Motos rebia amb els braços oberts una de les convidades més habituals de l'espai, Rosario Flores. I és que la seva visita, aquesta vegada, va ser per un motiu summament especial.

I és que cada artista que visita el programa més de deu vegades passa a formar part d'un club selecte, convertint-se automàticament en un anomenat 'convidat platí'. Evidentment, Rosario Flores ja havia superat el nombre de visites al format d'èxit i, per aquesta raó, va guanyar la targeta de l'espai que li ha permès recordar els seus millors moments allà.

La veritat és que la filla de Lola Flores al llarg de tots aquests anys ha passat molt bons moments al costat del presentador. A més, com que manté una bona relació amb Pablo Motos, va confessar un secret que no li havia comunicat a ningú fins ara.

Tothom és conscient que la vida dels Flores va fer un gir de 180º a partir de la mort d''El Pescaílla', Lola i Antonio Flores. La mateixa cantant, amb la seva germana Lolita, va passar per un gran revés emocional del qual encara no s'ha recuperat del tot.

I és que els seus pares i el seu germà morien amb pocs anys de diferència. Fins i tot, quan es va haver d'acomiadar de la seva progenitora, 14 dies es produïa la mort sobtada del seu estimat Antonio.

Lolita Flores i la seva germana Rosario
Per Rosario Flores, la seva família és el més important a la seva vida. | Europa Press
 

Sens dubte, cada vegada que treu el tema, Rosario Flores no pot evitar emocionar-se. Ara, després d'aquesta confessió que ha fet a Pablo Motos, ha demostrat, encara més, que els continua recordant com el primer dia.

Justament pel tema del seu videoclip de Te lo digo todo y no te digo na, va admetre que en el moment de l'enregistrament es va posar malalta. Per aquesta raó, va fer una petició als «tres àngels» que sempre l'acompanyen: els seus pares i el seu germà.

«Vaig dir als meus àngels que, per favor, jo demà he d'estar perfecta i amb tota la força per gravar», explicava l'artista emocionada. I Motos li va preguntar que si sol demanar-los favors. «No deixo de demanar-los, de vegades em diuen 'deixa de demanar que demanes tota l'estona'», feia broma.

Rosario Flores deixa de banda la seva tristesa i balla al ritme de la música

Amb aquestes declaracions de Rosario Flores ha deixat clar que encara s'emociona en recordar els seus familiars. I no és estrany perquè la cantant estava molt unida, sobretot, al seu germà, Antonio Flores, que per ella era el seu pilar fonamental.

Tot i això, amb l'objectiu d'acabar amb la tristesa, va protagonitzar un dels millors moments de la nit. L'artista finalitzava la seva participació en el programa amb una actuació del seu últim single.

A ningú el va sorprendre amb la gran facilitat per moure's per l'escenari després de 4 anys allunyada de la música. La germana de Lolita semblava que mai no s'havia distanciat de la seva passió i continuava com sempre al peu del canó.