Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Lolita Flores.

Lolita reconeix els rumors sobre la seva nova neta després de filtrar-se la prova fina

Lolita ja no pot amagar més la realitat de la seva neta Nala

Lolita Flores està pletòrica i continua celebrant l'arribada al món de Nala, la filla que Elena Furiase ha tingut amb Gonzalo Sierra. La nena va néixer el darrer 4 de juliol, i va fer que la família formada per Gonzalo, Elena i Noah ja sumi quatre membres.

Lolita ha llegit l'últim missatge de la seva filla, en què afirma que «estem feliços, ja som quatre», va revelar Elena Furiase a les seves xarxes. Tot i confessar-ho de forma pública, la filla de Lolita sol preservar prou els temes relacionats amb la seva vida privada i no sol publicar imatges dels petits a Instagram.

Això sí, aquest dia tan especial exigia fer una excepció perquè els seus seguidors veiessin com de feliç li ha fet l'arribada del seu segon nadó.

Lolita Flores confirma els rumors sobre la petita Nala

«Noah i Nala. El millor de la nostra vida», ha exclamat Elena Furiase amb una imatge dels seus dos fills, i tots dos surten abraçats.

En només unes hores, la publicació ha arribat als 10.000 «m'agrada» i ja s'hi poden llegir centenars de missatges. Per exemple, Marta Torné, Nuria Roca, Cristina Castaño o Elena Tablada han estat algunes de les famoses que han felicitat la parella pel naixement de la segona filla.

Com no podia ser d'una altra manera, Lolita Flores ha publicat al seu compte d'Instagram un missatge bonic i tendre per donar la benvinguda a la més petita de la família.

«Benvinguda a la família, Nala. La més bonica de totes»

«La seva mà en la meva, i la meva en la seva, per sempre. Benvinguda a la família, Nala, la més bonica de totes. Gràcies a la vida per aquests dos nets que tinc i gràcies a Déu, per donar-me el millor», ha escrit la filla de Lolita Flores al costat d'una imatge en què ensenya la seva mà agafant la de la petita Nala.

No és la primera vegada que Lolita ha posat de manifest que la seva família és un dels seus pilars a la seva vida i sobretot els seus nets. Com qualsevol àvia com cal, la filla de La Faraona es desviu per ells i així ho assegura cada vegada que en té ocasió.

«Als nets se'ls adora, jo els estimo amb bogeria. Es gaudeix més, perquè no els he d'educar, per a això estan els seus pares», va dir fa un temps a Dissabte Deluxe.

«Jo pensava que no podria estimar ningú més que els meus fills, però pel meu net… És que em moro», declarava la darrera primavera, mesos abans que la seva filla Elena donés a llum per segona vegada.

Lolita està encantada amb la seva faceta d'àvia

«Als meus fills, Guillem i Elena, no els deixava entrar al saló, els deia a menjar a la cuina que és molt gran. El meu net arriba al saló amb un gelat de xocolata i s'asseu en la butaca blanca. I si me'l taca jo li dic: "no passa res, es renta"», deia fa uns mesos al programa Las tres puertas.

La veritat és que a Lolita Flores l'apassiona exercir d'àvia. Més d'una vegada, la famosa artista ha deixat clar que li agrada molt estar amb Noah i, ara, se li suma una nova criatura.

Després d'acabar Tu cara me suena i amb altres projectes al cap, ha explicat que ara la seva meta més gran és gaudir tant com pugui dels seus fills i nets.

Després d'uns temps difícils quant a la seva salut, Lolita Flores torna a estar plena d'energia per seguir la seva vida. Especialment, per passar molt de temps amb els seus, ara que tornat a ser àvia de nou.