Primer pla d'Ana María Aldón i José Ortega Cano.

Ortega Cano refà la seva vida i deixa enrere Ana María Aldón

José Ortega Cano pren una decisió definitiva i opta per marcar distància

Ortega Cano travessa un dels seus moments més complicats. Sí, perquè la relació amb la seva dona està en una situació molt delicada de la qual cada cop li costa més sortir. La dissenyadora ha arribat al seu límit i amb això ha posat l'extorero en un dilema.

Per intentar sortir del pas i mirar les coses amb perspectiva, sembla que el matrimoni ha decidit fer camins per separat. Almenys per un temps, potser fins que les coses es calmin i la col·laboradora de Viva la vida es recuperi. Mentrestant, Ortega ha agafat les regnes de la seva vida i ha marxat del domicili conjugal.

Ortega Cano refà la seva vida lluny de la seva dona

Fa pocs dies, Ortega Cano va agafar les maletes i va pujar a un cotxe només acompanyat pel seu fill petit José María i Marina, la seva dona de confiança. Tots tres van emprendre rumb a les primeres vacances que el vidu de Rocío Jurado feia sense la seva dona.

El destí triat ha estat Costa Ballena, un complex turístic de la província de Cadis on el matrimoni té una propietat. Curiosament, va ser allà on es va refugiar Ana María dies després que el seu marit intervingués telefònicament a Ya son las ocho.

José Ortega Cano a un photocall
Ortega Cano marxa de casa tot sol | Europa Press

Una trucada on va demanar a la seva filla i a la seva dona que deixessin de parlar-hi, i que va provocar una discussió a casa d'Ortega. Arran d'allò, la dissenyadora va marxar amb el fill que tenen en comú per intentar allunyar-se de l'enrenou mediàtic.

Ara, però, era el mateix Ortega qui seguia els passos de la seva dona i es prenia les seves primeres vacances en solitari. Això sí, en companyia de Marina, la seva empleada de la llar, i el seu fill José María, Ortega ha passejat pel lloc aprofitant per fer unes compres.

Imatge de José Ortega Cano donant una volta amb bicicleta
Ortega Cano durant les seves primeres vacances sense la seva dona | GTRES

Amb aspecte seriós, és evident que el pare de Gloria Camila no ho està passant gens bé. Ni tan sols un passeig amb bicicleta ha aconseguit treure-li un somriure, senyal que ara mateix no té motius per fer-ho.

Una de les coses que també ha cridat l'atenció és l'absència de la de Sanlúcar. Fa dies que la dissenyadora no dona senyals de vida i sembla que no ha volgut acompanyar el seu marit a la costa gaditana. Tot i això, es pressuposava que es reuniria posteriorment amb ell, però finalment no ha estat així.

Ortega Cano més distanciat que mai d'Ana María

El que és clar és que entre Ortega Cano i Ana María hi ha una distància difícil d'esmenar. El matrimoni travessa la crisi més gran de la seva història i hi ha qui apunta que el divorci és més que evident.

L'únic que es coneix és que la col·laboradora de Viva la vida no té pensat tornar al seu lloc de treball. El seu estat anímic continua sent molt delicat i, tant el seu metge com el seu representant, li han aconsellat apartar-se de la televisió. Una cosa que Ortega també li va demanar que fes quan les coses es van començar a torçar.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Ortega Cano està més distanciat que mai d'Ana María | CatalunyaDiari

La seva família amb prou feines hi té contacte, però asseguren que les coses a casa de l'extorero semblen estar solucionant-se.«Ara està bé amb el seu marit, el seu nen i amb la Marina, em sembla, perquè no la veiem», explica la seva germana. «Només sabem que ella truca a la meva mare, que pregunta per ella, però res més», afegeix.

De moment, Ortega Cano ha decidit posar distància i deixar temps a la seva dona per a ella mateixa. Així és, perquè així se centri en la seva recuperació i tornar a ser l'Ana María de sempre. Mentrestant, el vidu de la Jurado aprofita aquests dies per escapar també de l'assetjament de la premsa i gaudir d'un temps amb el seu fill petit.