Belén Esteban i marit

Belén Esteban i Miguel Marcos, espantats en rebre males notícies dels metges

En plena recuperació del seu trencament, la tertuliana ha rebut un gran disgust

Dilluns, 11 de juliol, tots els col·laboradors de Sálvame, inclosa Belén Esteban, rebien una notícia sorprenent. I és que van conèixer, a última hora, un detall sobre un company molt estimat que es troba convalescent a causa de la Covid-19.

La veritat és que aquests últims mesos, la de Paracuellos ha estat testimoni de com alguns dels seus amics de l'espai han patit una sèrie d'incidents. En primer lloc, va ser ella mateixa qui va tenir la mala sort de trencar-se la tíbia i el peroné en ple directe mentre estava realitzant una mena de joc a l'estil Supervivientes.

Dies més tard, la seguia Chelo García-Cortés, que estava centrant-se a modelar quan també va protagonitzar una caiguda en directe a la Sálvame Fashion Week. I si escau, el radi va ser la part perjudicada.

Però, per si no n'hi hagués ja prou desgràcia, Lydia Lozano patia un esquinç al canell i Pipi Estrada, fa uns dies, patia un accident de moto. Sens dubte, Sálvame s'està quedant sense col·laboradors, però ara també ha hagut de fer front a una gran pèrdua.

Imatge de Belén Esteban.
La de Paracuellos està absent dels focus mediàtics | TELECINCO

La mare d'Andrea Janeiro ha de fer front a una nova garrotada

Belén Esteban és a casa recuperant-se del seu trencament, ja que l'incident que va patir va suposar un veritable cop dur, atès que en el moment que es va conèixer el seu diagnòstic, es va tancar en banda a donar declaracions.

Tot i això, en aquestes últimes setmanes se l'ha pogut veure gaudir i amb una actitud summament positiva respecte a la seva convalescència. Per això, després de dies d'incertesa absoluta, Belén es dedica a publicar fotos amb el propòsit de mostrar als seus seguidors com evoluciona.

La veritat és que la tertuliana ha volgut passar tot aquest temps allunyada dels focus mediàtics i descansar per poder tornar amb més força que mai al seu estimat espai. Tot i això, per a la seva desgràcia, encara li queda camí per recórrer perquè el trencament que va patir requereix constants sessions de rehabilitació.

Però, encara que la mare d'Andreíta ha decidit mantenir-se distanciada de tot el món, no vol dir que no conegui les últimes notícies que sorgeixen al voltant dels seus amics. Per aquesta raó, segurament no la va sorprendre la intervenció d'un conegut presentador en directe a Sálvame.

Fa unes setmanes, Jorge Javier Vázquez desapareixia sobtadament amb els seus companys Ion Aramendi i Adela González. I és que el motiu va ser que havia donat positiu en coronavirus, per la qual cosa es va haver d'absentar de la seva feina com a presentador.

Belén Esteban, sense paraules després de sentir les declaracions del seu amic

Tot i això, el 4 de juliol, tornava amb les piles completament carregades, però va generar preocupació per un detall: el to de veu. La veritat és que l'amic de Belén Esteban estava notablement ronc i era degut a una seqüela del virus.

Però, al programa de dilluns, María Patiño, que estava al capdavant del format, va rebre una trucada telefònica inesperada. Tots els espectadors presents, inclosos Belén Esteban i Miguel Marcos que estaven atents a casa seva, van ser testimonis de l'anunci que va donar el de Badalona.

«Vull explicar que he anat a l'especialista aquesta tarda, hauré d'estar com a mínim fos dues setmanes perquè tinc una laringitis post-Covid-19 que m'impedeix parlar i treballar», començava dient.

Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa
Per recomanació del metge, el presentador ha de romandre 14 dies en repòs absolut | GTRES

«Estaré completament reclòs i amb repòs absolut de la veu, els últims programes em costava fer-los i he de parar inevitablement», comunicava deixant tothom en xoc.

«La Covid-19, aquella que no m'havia arribat fins ara, però em va arribar fa unes setmanes i va arribar força forta. Molts vau sentir la meva veu: laringitis post-Covid-19. Dues setmanes més fora de servei. Ens veiem a la tornada!», li deia a una Maria Patiño completament glaçada per la notícia.

La incògnita de la final de Supervivientes

Després de confirmar els pitjors presagis, Belén Esteban no podia evitar preguntar-se el que segurament tothom pensava: qui presentarà la final de Supervivientes?

La veritat és que el final és a tocar i és habitual que l'amic de la tertuliana presenti la gran gala d'aquesta vetllada tan esperada. Tot i això, aquests dràstics canvis de plans apunten que potser serà Carlos Sobera el conductor de l'anhelada final.

Tanmateix, Jorge Javier no descarta posar-se al capdavant. «Crec que sí, però no puc avançar res. Volia entrar ara per tallar tota mena de comunicació i deixar clar el que em passa, però ara com ara no puc saber absolutament res», assenyalava.

D'altra banda, es rumoreja que el veto de l'amic de Belén a Olga Moreno li hauria jugat una mala passada. Per això els responsables haurien decidit prescindir del seu càrrec a la final i, per tant, convidar Olga a donar el xec al guanyador o guanyadora.

D'aquesta manera, només queda esperar que el presentador confirmi si finalment hi anirà. O, si per contra, Belén Esteban i el de Badalona es donaran ànims mútuament per tirar endavant aquest sotrac que estan travessant.