Fotomuntatge de Raphael i el seu fill Manuel Martos

Raphael, al límit per la seva dona Natalia i la decisió que ha pres el seu fill

Manuel Martos es reafirma en la seva aposta, malgrat el disgust de la seva mare

Raphael té sentiments trobats per la situació que es viu en aquests moments a casa seva. I és que el cantant és un home molt familiar, a qui li agrada tenir tota la família reunida i gaudir dels seus fills i nets.

Ell és un exemple de fortalesa i d'amor, ja que ha celebrat amb la seva dona les noces d'or, que aviat es diu. Amb els seus alts i baixos, han demostrat estar l'un per a l'altre a cada moment i bregant a més amb una professió, la d'ell, que l'allunyava sovint de casa.

Els tres fills de la parella, en canvi, no han tingut sort en les seves relacions sentimentals. Jacobo i Alejandra, els seus dos fills grans, s'han divorciat de les seves respectives parelles. Però també es va separar el Manuel, el benjamí.

Després de 14 anys casats i quatre fills en comú, la parella anunciava la separació l'estiu passat. Un fet que commocionava la família i Espanya sencera, ja que aparentment formaven la família perfecta. De fet, aquella notícia va deixar molt tocada Natalia Figueroa, la dona de Raphael.

Natalia Figueroa i Raphael somrient a càmera
Raphael i la seva dona, sempre pendents del benestar de la família | GTRES

La mare de Manuel havia fet molt bones molles amb la seva nora i no va acabar d'entendre els motius de tal distanciament. Fa unes setmanes, però, la revista ¡Hola! confirmava que Manuel i Amelia Bono s'havien donat una segona oportunitat.

La parella es tornava a deixar veure junta, celebraven el seu aniversari i en Manuel era el convidat estrella a la festa d'aniversari de la seva dona. Hi va haver amics, família, balls, molt de menjar... però ni rastre de Raphael i de Natalia.

Així doncs, què hi havia passat? Per què no hi havia els consogres d'Amelia al seu aniversari i després de reconciliar-se amb els fills?

La decisió que desconcerta Raphael i la seva dona

Si Raphael es mostra prudent davant de la decisió que ha pres el seu fill, més incrèdula encara s'ha mostrat fins ara la seva dona. Segons publicava ABC al seu moment, Natalia no li perdona a Amelia que poc temps després de deixar-ho amb Manuel comencés una altra relació encara que finalment no arribés a bon port.

En la darrera aparició pública, la parella va evitar pronunciar-se sobre la reconciliació. En concret, Raphael ho va deixar en un «tot bé, gràcies» i ella ni es va acostar als micros. Per tant, la seva absència a la festa d'aniversari d'Amelia parla per si mateixa.

Manuel i Amelia segueixen vivint la seva nova lluna de mel, de fet l'últim cop que els hem vist junts i agafats de la mà ha estat en un concert. A l'entrada del concert de Juan Luis Guerra, tots dos arribaven somrients al Wizink Center de Madrid per gaudir de la seva música. No van fer declaracions, més enllà de les educades salutacions de rigor, però la seva felicitat s'albira a llegües.

Imatge de Manuel Martos i Amelia Bono passejant pel carrer
Manuel Martos i Amelia Bono es mantenen ferms respecte a la seva decisió de tornar | EP

Manuel està convençut que aquesta vegada les coses sí que sortiran bé i espera que els seus pares aviat vegin el mateix. En el fons, ells també s'alegren de la notícia, encara que saben que una separació és molt traumàtica, principalment per als fills.

Com que aquest darrer any no ha estat especialment fàcil, no volen que es repeteixi de nou la situació. Per aquest motiu, Manuel i Amelia van posar tot de la seva part perquè els seus quatre fills —d'entre 13 i 6 anys— no notessin gaire els canvis familiars

Així doncs, tots dos van continuar vivint a la llar conjugal i no hi va haver canvis de domicili fins que la separació no va estar més consolidada. Per la seva banda, Manuel es va traslladar a una casa molt propera per poder estar a prop dels petits.

No obstant això, ara tot ha millorat i la parella s'ha adonat que no poden viure l'un sense l'altra. Ara només falta que els pares de Manuel Martos se'n convencin.