Primer pla de Terelu Campos.

Terelu Campos se'n va de la llengua i explica què va passar a la boda de Kike Calleja

Terelu Campos ha donat algun detall d'aquest dia tan especial

Terelu Campos no ha pogut amagar què és el que va passar durant el casament del seu gran amic Kike Calleja. I és que, després de tota l'expectació que ha generat aquest enllaç, la germana de Carmen Borrego ha desvelat tot el que va passar aquell dia.

Divendres passat, 8 de juliol, el reporter de Sálvame i la seva dona Raquel Abad  per fi es van convertir en marit i dona. Després d'una llarga espera i de tots els rumors que van generar-se al voltant d'aquest enllaç, tots dos van celebrar al costat dels seus éssers estimats aquest dia tan especial.

Primer pla de Terelu Campos mig somrient i mirant a càmera
Terelu Campos està molt emocionada pel seu amic | Europa Press

Però, sens dubte, una de les grans protagonistes ha estat Belén Esteban. I, encara que la companya de Terelu Campos  no va poder anar a l'enllaç, durant tots aquests mesos no se n'ha parat de parlar.

La de Paracuellos va ser una de les primeres convidades a aquest esdeveniment, però després de no poder recuperar-se del seu trencament de tíbia i peroné, la seva assistència ha estat a l'aire fins a l'últim moment. Una cosa que ha tingut el nuvi en un permanent estat de nervis.

Ara, la filla de María Teresa Campos ha obert la boca i ha explicat tots els detalls sobre l'enllaç més esperat de l'any.

Terelu Campos se'n va de la llengua

Fa una setmana, Terelu Campos va anunciar a la seva última entrada del seu bloc de Lecturas que tenia en el seu poder «una cosa especial» i que, potser, ho compartia amb tots els lectors de Lo que nunca conté. Doncs sembla que la periodista ha complert les seves promeses, i ha mostrat un document gràfic relacionat amb l'enllaç del seu company i Raquel Abad.

«Fa uns dies vaig ser partícip del casament civil dels meus amics Kike Calleja i Raquel Abad. A més a més, us vaig prometre un document gràfic d'aquell dia tan especial», ha començat relatant la filla de María Teresa Campos.

Fa gairebé 10 anys, les vides d'aquests dos col·laboradors de Sálvame es van creuar en un dels moments més complicats. I és que, mentre la presentadora estava patint les primeres seqüeles del seu primer càncer, Kike «havia patit una de les pèrdues més importants que pots experimentar a la vida, la d'una mare».

Muntatge Kike Calleja i Raquel Abad
Kike i Raquel ja són marit i dona | Telecinco - Instagram

«Això ens ha unit de manera especial. Sempre he dit que Kike ha estat el meu company de batalla, de sopars, d'oci, de diversió, de desconnexió...», confessa la presentadora.

Aquesta amistat, que en un moment va arribar a ser una mica més, sempre ha permès a Terelu poder compartir amb ell el que opinava sobre les seves relacions sentimentals. Tot i que, moltes vegades, ha preferit no dir el que pensava per respecte, quan va conèixer Raquel va saber que era la dona perfecta per al seu amic.

«Quan vaig conèixer Raquel vaig saber que ella era diferent. Raquel es va guanyar el meu respecte i el meu cor des del primer moment i ho va fer perquè vaig saber que volia Kike de debò», explica.

Aquest casament ha estat molt especial per a Terelu Campos perquè reconeix que, per a ella, «és com si es casés algú de la meva família perquè ells formen part de la meva família de vida: la que un tria».

Muntatge fotogràfic de Terelu Campos i Raquel Abad
Terelu Campos revela un dels secrets de la núvia | GTRES- Instagram

Va ser en aquest moment quan la presentadora de Sálvame va fer una sorprenent confessió sobre l'enllaç dels dos amics. «Raquel em va oferir veure el seu vestit de núvia abans de casar-se. Ho va fer dues vegades: una a través d'una fotografia i una altra oferint-me acompanyar-la a una prova», revela.

Tot i les insistències de Raquel, Terelu Campos sempre es va mantenir ferm amb la seva decisió. «Em vaig negar a fer-ho. Volia que em sorprengués i m'emocionés veure-la el dia de la celebració. No volia que cap gest meu o alguna paraula, la condicionés», afirma.

A més a més, també ha confessat que, durant la celebració, va estar sotmesa a molta pressió. «Vaig tenir la responsabilitat de parlar en públic, una cosa que detesto. Una cosa és parlar davant d'una càmera i una altra és veure les cares a qui parles. Això m'ha intimidat sempre», concloïa Terelu.