Anabel Pantoja sentencia la seva parella en directe: «N'estic farta»

La neboda d'Isabel Pantoja ha pogut parlar amb la seva parella i li ha recomanat que es porti bé amb els seus companys de 'Supervivientes' per la disputa que ha protagonitzat amb Sylvia Pantoja

En l'última gala 'Conexión Honduras' de 'Supervivientes', emesa en diferit aquest dilluns, 17 de maig, els espectadors del 'reality' de Telecinco han estat testimonis d'una forta disputa entre Omar Sánchez i Sylvia Pantoja després que la cosina d'Anabel escollís a Tom Brusse per gaudir del menjar. Tanmateix, Omar li ha retret que ell ha fet moltes coses per ella des que va començar 'reality'.


El nuvi d'Anabel Pantoja ha assegurat que Sylvia és «falsa i envejosa» i, a més, ha afirmat que «t'aprofites de la família i vas pels platós parlant». Amb tot això, Sylvia ha respost que «ella té ofici i benefici? Jo fa 36 anys que canto».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Anabel Pantoja assegura que Sylvia s'ha portat bé amb Omar

La discussió ha estat molt tensa i Anabel Pantoja ha explotat a 'Sálvame': «Volia dir una cosa que no vaig poder dir ahir. Estic molt cabrejada amb l'actitud d'Omar», ha manifestat la col·laboradora.

Anabel ha tingut l'oportunitat de parlar amb la seva parella gràcies a una trucada telefònica i ha pogut enviar-li tota la força del món. La neboda d'Isabel Pantoja no ha volgut incidir en la discussió que va mantenir Omar amb Sylvia i tan sols li ha recomanat que es porti bé amb la resta dels seus companys.

Així doncs, aquest dimarts, 18 de maig, la col·laboradora ha parlat a 'Sálvame' i s'ha referit a la disputa entre Omar i Sylvia: «Ahir no vaig poder dir-ho directament perquè no volia perjudicar-lo. Només amb l'estirada d'orelles que li vaig donar, en el sentit que se situés perquè tots els concursants estan allà pel que estan. Sylvia perquè és Sylvia i ell perquè és el meu nuvi. Omar no hauria de defensar a Carlos i Agustín. S'ha ficat en un jardí que no li he demanat perquè jo vaig ser la primera a dir-li que ella anava en contra meva, però que era possible que es portés bé amb ell. De fet, crec que així ha estat fins al dia de la barbacoa», ha confessat en directe.

«No estic orgullosa del seu comportament»

A més, la col·laboradora ha assegurat que «no estic orgullosa del seu comportament. És que tots són iguals. Em rebenta que Gianmarco digui que ell està allà perquè és la meva parella... Són allà perquè hi han d'estar i tots són iguals. Uns seran millors i altres pitjors, però no em sento orgullosa de com s'ha comportat Omar a la barbacoa», ha denunciat Anabel.

«No vaig poder dir-ho en directe perquè Jordi González anava molt de pressa, però crec que en la trucada vaig deixar-li clar. I simplement li vaig dir que estàvem bé i que l'escola anava bé. Tampoc crec que li donés molta informació de l'exterior, l'hi vaig dir perquè sé que estava molt feble. Crec que no em vaig excedir», ha explicat a 'Sálvame', on l'han criticat per donar informació de l'exterior.


Comentaris

envia el comentari