Muntatge en primer pla d'Anabel Pantoja amb Omar Sánchez

Anabel Pantoja es queda sola després de l'última decisió d'Omar Sánchez

Omar Sánchez ha decidit passar pàgina després del comportament d'Anabel Pantoja

Anabel Pantoja està cada vegada més a prop de Yulen Pereira, relació que comença a molestar al seu ex, Omar Sánchez.

Des d'un primer moment es veia a la influencer embadalida amb l'esgrimista. Així, sembla que a poc a poc, Anabel ha deixat enrere la seva història d'amor amb Omar. Encara que també és cert que no dubtava a reconèixer els errors que l'havien portat a aquell punt.

Primer pla d'Anabel Pantoja.
Anabel Pantoja està confosa, però sortirà de dubtes d'aquí poc | Instagram

«Jo no ho vaig deixar, si em vaig casar i tot... Era una cosa de dos. Si algú en té més culpa, he estat jo. He tingut un parell d'ovaris de no faltar-li el respecte», explicava Anabel.

«Me'n vaig anar a veure la meva tia, i no me'n vaig anar de lluna de mel. Va ser un error, però sentia que havia d'estar amb la meva família i ell va fer així, com si no fos amb ell», deia als seus companys a Supervivientes.

La neboda d'Isabel Pantoja confessava que es lamentava no haver lluitat més pel seu matrimoni. De fet, tenia la intenció d'arreglar les coses amb Sánchez.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil amb una storie de Kiko Rivera on apareix Anabel Pantoja
Stories de Kiko Rivera parlant d'Anabel Pantoja | Instagram

«Era una cosa de dos. Però ell no ha tingut la culpa. Si algú ha tingut la culpa, he estat jo. Vaig tenir molts ovaris, eh? Però em fa mal a l'ànima haver pres la decisió», reconeixia entre llàgrimes.

«Quan arribi a Espanya ell no estarà, em trobaré un pastís graciós, estarà amb algú...», deia.

Per la seva banda, Omar també deixava clar que troba a faltar la que, suposadament, era la dona de la seva vida. I ho feia a través d'indirectes.

«Serà que tinc la necessitat de tu? Serà que tu també la tens i és pitjor? Perquè sabem que si ens ajuntem no ens oblidem i això no és millor», era la lletra d'una romàntica cançó que compartia a les xarxes socials.

Omar Sánchez, disposat a oblidar la seva història d'amor amb Anabel Pantoja

El canari no ha deixat en cap moment d'estimar Anabel, però s'ha decebut després de veure el seu comportament.

Just per això, hauria pres la decisió de passar pàgina. I més, després de veure a la seva ex plorar l'absència de Yulen Pereira a Supervivientes. Després que l'esgrimista marxés a 'Playa Paraíso', la col·laboradora no ha deixat de pensar en ell.

Primer pla d'Omar Sánchez
Omar Sánchez, exmarit d'Anabel Pantoja, està molt decidit a passar pàgina | GTRES

«Trobo a faltar el meu nen», confessava obertament. «Vull veure per un foradet 'Playa Paraíso'», deia la influencer. Mentre que el seu ex deixava clara la seva opinió a través de les xarxes socials.

«Queda't amb qui sap què té quan et té», compartia el canari. I era una de les seves grans amigues, Alexia Rivas, la que treia a la llum que Omar estava molt dolgut amb Anabel.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez caminant pel carrer
Anabel Pantoja i Omar Sánchez es van casar a l'octubre de 2021 | GTRES

«Ho està passant molt malament per l'actitud que té amb Yulen», deia. «Em sembla molt bé que estigui flirtejant amb tothom, però la persona que té fora li fara mal».

«Ella sap perfectament que ell ho pot passar malament amb certes actituds, s'hauria de controlar més», opinava la jove. Curiosament, a Alexia i Omar també se'ls relacionava sentimentalment, encara que sempre han negat tots els rumors i només són amics.

I encara que Omar s'ha negat a dir res més sobre això, reconeixia que no estava passant pel seu millor moment.

De fet, sembla que s'ha centrat en els seus projectes professionals. «Tinc moltes ganes i il·lusió de tirar endavant i continuar creixent com a persona i professional. No dubteu que posaré tot el meu cor i esforç», explicava.