Fotomuntatge de Carmen Borrego i la seva nora Paola Olmedo

El secret de Paola, la nora de Carmen Borrego: té dos fills d'un altre home

Carmen Borrego és a l'ull de l'huracà pel casament de l'any

Carmen Borrego és la protagonista absoluta de la setmana. El casament del seu fill l'ha posat a l'ull de l'huracà amb desenes de fronts oberts des del programa, 'Sálvame'. Que si el seu vestit no era l'adequat, que si l'exclusiva no val el que ha costat, que si les enemistats al clan Campos... Carmen i el seu món.

La qüestió és que el casament es va celebrar, hi va haver tots els elements que no poden faltar en una celebració d'aquesta mena i el reportatge exclusiu ja s'ha publicat.

Però ara que ja no hi ha secrets relatius a aquest enllaç que ha portat de cap Carmen Borrego, el focus s'ha posat a la seva nora. Tant ella, que es diu Paola Olmedo, com el seu marit, José María Almoguera, eren personatges desconeguts fins ara. I sortir a la portada d'una revista i que se'n parli durant setmanes fa que passin a ser d'anònims personatges.

Ja li ho ha dit Alejandra Rubio, cosina de José María: «ara que es prepari perquè deixarà de ser una persona anònima». Alejandra ha tornat a obrir un cisma familiar en què ara ja hi ha més integrants. Passarà Paola Olmedo a ser la nova estrella del clan Campos?

Carmen Borrego consola la filla de Paola

Un dels secrets més ben guardats sobre Paola Olmedo, l'ara nora de Carmen Borrego, s'ha desvelat amb l'ampli reportatge de la revista 'Lecturas'. Només fa un any que surt amb José María, però el seu amor és tan fort que ja s'han casat.

D'origen paraguaià, Olmedo és esteticista i té dos fills d'una relació anterior. La més gran, que té 15 anys, va ser una de les dames d'honor del casament. No va poder contenir l'emoció i els plors en diversos moments de l'emotiva cerimònia. Fins i tot Carmen Borrego, va estar consolant-la amb abraçades i manyagues.

Paola és també una gran fan de les ranxeres, motiu pel qual van sonar per sorpresa enmig del casament. Va arribar un grup de Mariachis que la mare de Paola va regalar a la seva filla i que va fer les delícies dels assistents.

Un altre dels moments més emotius de la celebració va ser quan els Mariachis van entonar 'El Rey'. Sense ningú saber-ho, aquesta era la cançó preferida del pare de Carmen Borrego i de Terelu Campos, mort anys enrere. «D'alguna manera, també va ser ell a la celebració», explicava Carmen emocionada.

Carmen Borrego, molt unida a la seva nora

Tot i que ni Terelu Campos ni Alejandra coneixien Paola, Carmen Borrego i ella tenen una entranyable relació. Paola va guardar el seu vestit de casament a casa de Carmen i la setmana abans de l'enllaç, van fer diversos tractaments de bellesa juntes.

«Paola és molt familiar i m'ha acostat moltíssim al meu fill. Des que José María està amb la seva parella, ve més a casa. Els ho agrairé sempre», ha assegurat Carmen.

La col·laboradora de 'Sálvame' ja es veu sent àvia. «Paola té dos fills meravellosos, és una gran mare, li he dit que m'ha de prometre que em donarà un net a mi. Als seus fills els tractaré com a nets», s'expressava.

Muntatge de Carmen Borrego i José Maria
Carmen Borrego vol ser àvia| Catalunya Diari

Olmedo ha causat sensació amb el seu atrevit vestit de casament. Blanc, com mana la tradició, però amb molt encaix i un ampli escot que deixava veure tots els seus tatuatges ha lluït somrient i orgullosa per a les fotos.

El seu ja marit també va estar tremendament feliç i content durant tota la celebració, per la qual cosa, malgrat les tensions i les polèmiques prèvies, ha estat un èxit.

Paola i José María estan ara mateix de viatge de nuvis, i a la seva tornada, començarà la seva vida com a personatges famosos.