Primer pla de Rocío Carrasco amb cara de sorpresa

Rocío Carrasco s'acosta de manera inesperada a la seva família per una mort

Rocío Carrasco, sense paraules després de la pèrdua que ha patit la seva tia Rosa

Rocío Carrasco se n'ha assabentat a través de les xarxes socials de la pèrdua d'un familiar proper. Una mort que ha deixat trencades sobretot a dues persones molt importants de la seva vida.

Rocío Carrasco, tot i no parlar-se amb la seva família mediàtica, està trista per la tràgica notícia. Encara que han estat molt dura amb ella des que es va emetre la docusèrie Rocío contar la verdad para seguir viva, ella ha quedat destrossada en sentir la tragèdia.

I és que ha estat aquest dimecres quan, a última hora de la tarda, Rosa Benito i Chayo han donat la fatal notícia a través dels seus respectius comptes d'Instagram.

Imatge de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco s'ha trencat després d'assabentar-se d'una pèrdua propera | TELECINCO

El cas és que una familiar de la Rosa Benito, col·laboradora de Ya es mediodía, ha perdut la vida de manera inesperada.

La mort d'un familiar sempre és dolorosa, però si és una persona que ha estimat tant la Rosa Benito, com la Virtudes, la dona del seu germà Juan Carlos, encara és més. Veurem si aquesta pèrdua acosta una mica més a la filla de Rocío Jurado amb la seva família mediàtica. 

Rocío Carrasco s'assabenta de la notícia que destrossa Rosa Benito

Avui dijous és un dia molt trist per als familiars de Rocío Carrasco. Virtudes, cunyada de Rosa Benito, s'ha mort fa poques hores a causa de motius encara desconeguts.

Rosa Benito plorant
Rosa Benito, molt trista acomiada a la seva cunyada Virtudes | Telecinco

Tant la Rosa com la seva filla Chayo han volgut acomiadar-se'n públicament i li han dedicat unes emotives paraules que han deixat «en xoc» els seus seguidors.

«El meu avui, no té color, es va apagar el teu somriure, la meva cunyada, la meva germana, la que sempre trobava una sensació a tot. Sempre positiva, sempre alegre, mai et vaig veure enfadada en tot el temps que vam estar juntes, 50 anys llargs…», començava la Rosa.

Mor Virtudes, tia de Chayo Mohedano

«Una dona treballadora com no he conegut, enamorada de la seva família, el més important per a tu, i ja veus que injusta és la vida de vegades, ara que podies gaudir de tot allò que durant tants anys has lluitat. Te'n vas, ens deixes, però que sàpigues que no t'oblidaré, que sempre seràs el somriure etern, que vas fer molt feliç al meu germà que ara em preocupa (què serà d'ell sense tu), els meus nebots, els teus nets...».

«Quant dolor! Només vull que sàpigues que t'estimo, i parlo en present, perquè sempre estaràs a la meva vida, i al meu cor, encara que avui estigui trencat. Vola alt, molt alt, descansa en pau».

Imatge de la família de Rosa Benito.
Foto familiar on apareixen Rosa Benito i la seva cunyada Virtudes, a la dreta | Instagram: @rosapepioficial

Així s'expressava Rosa al costat d'una foto on apareix ella al costat de Virtudes i d'un dels seus germans, Juan Carlos, el marit de la víctima.

«Avui tinc l'ànima trencada per la teva partida, tita Virtudes»

D'altra banda, Rosario Mohedano també l'ha volgut acomiadar publicant una foto amb ella.

Imatge de Rosa Benito i Chayo Mohedano.
Rosa Benito i Chayo Mohedano, trencades després d'acomiadar-se de Virtudes | CatalunyaDiari

«No n'hi haurà una altra com tu, tita, exemple de dona treballadora, afectuosa i amorosa amb tota la família. Sempre tenies una solució per a cada angoixa o problema i la teva rialla contagiosa alegrava cada lloc, i feies especial cada moment. Quan et trobaré a faltar, tita», ha lamentat.

«Estàvem organitzant un viatge per veure't la setmana vinent, volent explicar-te moltes coses i abraçar-te fins que em fessin mal els braços. Però no ha pogut ser, no hem tingut temps», confessava.

«Avui tinc l'ànima trencada per la teva partida, tita Virtudes. Als meus cosins, que són com germans, i al meu oncle Juan Carlos, tot el meu amor incondicional, ara ens veiem. Us estimo família, t'estimo tita, descansa en pau», ha dit la cosina de Rociíto.