Anabel Pantoja rep una de les millors notícies de la seva vida a la TV: «No m'ho crec»

Els col·laboradors de 'Sálvame' han quedat impactats amb la notícia bomba

Imatge d’arxiu d’Anabel Pantoja caminant pel carrer
Anabel Pantoja s'ha quedat de pedra després de descobrir que estava embarassada en directe | EP

'Sálvame’ ha iniciat la tarda mostrant una foto d’Anabel Pantoja al costat de la seva parella Omar. Aquesta fotografia s'ha realitzat aquest cap de setmana i es pot veure a la jove dempeus, amb les mans del seu nuvi sobre la seva panxa i en una posició que recorda molt a les imatges que s'acostumen a fer les parelles per a informar que estan en estat de bona esperança. Avui la col·laboradora ha començat dient que la foto l'havien fet per a fer un al·legat a favor de les persones amb algun quilo de més, sense saber que realment la foto acabaria tenint més sentit que mai.

Carlota Corredera ha anunciat que avui sortiríem de dubtes i sabríem si Anabel Pantoja està esperant el seu primer fill. La veritat és que els espectadors i els seus propis companys creien que això era tot un joc del programa i que finalment se saldaria amb un test negatiu, acabant així amb el joc d'aquesta tarda. Però alguna cosa ha canviat els plans per complet i ha deixat a la neboda d'Isabel Pantoja sense paraules.

El programa li ha realitzat a la col·laboradora el test poc després de les vuit de la tarda, amb la intenció de mostrar el resultat a segons de donar pas als serveis informatius. Amb aquesta escaleta s'entenia que els directors del programa donava per fet que sortiria negatiu i que per tant, no seria necessari molts més minuts per a seguir amb aquest contingut quan es conegués el resultat.

No obstant això, els plans han sortit del revés i el resultat del test ho ha canviat tot. Carlota Corredera ha obert l'urna en la qual es guardava el test. Seguidament, Carlota ha ensenyat el test a càmera perquè tothom ho sabés al mateix temps, inclosa la possible futura mare. Les instruccions del test estaven clares: dues ratlles significava que estava embarassada, i una que no ho estava. Per a sorpresa de col·laboradors, espectadors i per a la mateixa Anabel Pantoja, han aparegut les dues franges vermelles que segons les instruccions d'aquest test, vindrien a donar un positiu en el resultat. La tertuliana està embarassada i es troba ja esperant al seu primer fill.

Anabel no s'ho creia i s'ha llegit una vegada i una altra vegada les instruccions, perquè creia que potser ho estava interpretant malament i que el resultat en veritat era negatiu. Però no és així: aquesta prova deixa poc marge a la improvisació i només hi ha tres possibles resultats. Negatiu, positiu o no concloent i que es dóna quan no es pot garantir el resultat del test.


Comentaris

envia el comentari