Imatge d'arxiu de Rocío Flores

Rocío Flores s'abaixa els pantalons i deixa bocabadats els fans

La jove 'influencer', filla de Rocío Carrasco, ha sorprès mostrant una cosa inesperada

En les últimes setmanes, Rocío Flores, la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, ha sigut notícia per diversos motius. D'una banda, pel sorprenent canvi físic que ha experimentat i, d'altra, perquè ha mostrat el seu suport a Olga Moreno, esposa del seu pare, acompanyant-la a Madrid, on ha hagut de testificar després de ser demandada per Carrasco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, avui la jove és notícia per una altra raó, concretament, perquè s'ha abaixat els pantalons a les xarxes socials per mostrar una cosa important per a ella. I és que, exactament, ha fet públic el seu nou tatuatge, que està dedicat a algú molt especial en la seva vida.

El nou tatuatge de Rocío Flores

Igual que molts joves de la seva edat, la neta de Rocío Jurado té en el seu cos diversos tatuatges i, l'últim que s'ha fet l'ha ensenyat fa unes hores. Així, ha optat per mostrar-lo a través de les 'stories' del seu compte d'Instagram, on ha compartit una fotografia en la qual es veu que aquest se l'ha fet a la part davantera de la cama esquerra. Més exactament entre el maluc i la cuixa.

El citat tatuatge ve a ser una data: 1932.02.20. I sobre ell ha dit: «No és el meu tatuatge millor fet, però és un dels més importants per a mi. Felicitats, patriarca, allà on siguis. Ens fas molta falta aquí baix, però ens vas deixar molt bon llegat. Sempre amb mi».

D'aquesta manera, Rocío Flores ha vingut a explicar que aquesta data gravada a la seva pell és la del naixement del seu avi patern, Juan. Un home que aquest passat dissabte de febrer hauria complert els 89 anys.

Captura de la imatge de el nou tatuatge de Rocío Flors a Instagram
Rocío Flores ha mostrat així el seu nou tatuatge | Instagram (@rotrece)

El record molt present

Així, la jove ha volgut deixar palès que el record del pare d'Antonio David ho té i ho tindrà molt present de per vida. Tanmateix, tota la seva família es recorda molt d'aquest home, que va morir el 2014, i mostra d'això és que Rocío ha explicat que a casa se li 'homenatja' cada any per aquestes dates.

A través de les 'stories' d'Instagram ha revelat també la conversa que el seu pare ha tingut amb ella i amb la seva germana petita (Lola) al respecte, escrivint: «Avui vaig al llit amb això en el cor. Pare: 'Noies, heu felicitat al 'paíto' pel seu aniversari?'. Lola (8 anys): 'Sí, pare. Li he enviat un missatge des de la meva ment al cel'». Una publicació que l'ha acabat d'aquesta manera: «Tinc la millor família del món».

Altres tatuatges de Rocío Flores

Amb aquesta acció, la filla de Rocío Carrasco ha volgut portar amb tinta en la seva pell al seu avi patern d'alguna manera, com a mostra que sempre l'acompanyarà. Tot i això, no és l'únic tatuatge que la jove s'ha fet per aquest motiu, i és que, a més, també porta escrit per sota del pit la paraula 'Morena'. Aquesta ve a ser un homenatge a la seva tia Gloria Camila perquè és el nom que ella fa servir per referir-se a aquesta.

Però encara hi ha més. De la mateixa manera, entre altres coses, també té tatuada una rosa al canell, que ve a reflectir l'amor que sent pel seu xicot, Manuel Bedmar. Encara que amb aquest també comparteix un altre dibuix en el seu cos: 14, un nombre que fa al·lusió a una data especial de la seva història d'amor.

Precisament en la seva família són molt habituals els tatuatges, ja que els té la seva mare, el seu pare i, fins i tot, el seu germà (David Flores Carrasco). Aquest últim, de manera recent, va decidir portar a la seva pell les inicials de la seva àvia materna (Rocío Jurado), en concret, se les va tatuar en el seu braç per retre-li un homenatge i per deixar patent l'especial i important que és per a ell.