Primer pla d'Anabel Pantoja plorant

Anabel Pantoja, traïda pel seu suposat amant en separar-se del seu marit Omar

Anabel Pantoja, segons 'Viva la Vida', ha trencat el seu matrimoni perquè té un presumpte amant

Anabel Pantoja està en boca de tots perquè, segons expliquen al programa Socialité, ha trencat el seu matrimoni amb Omar Sánchez. Emma García, presentadora de Viva la Vida, ha ampliat la informació assegurant que hi ha una tercera persona. El col·laborador Kiko Matamoros ha assenyalat públicament Anabel, que presumptament podria haver conegut un altre home.

Omar Sánchez, seguint la informació aportada per María Patiño, s'ha tret l'anell de casat i aquest detall ha fet saltar totes les alarmes. L'equip de recerca de Viva la Vida ha estat treballant en aquesta exclusiva i ha descobert una cosa completament sorprenent. Raquel Bollo, col·laboradora del programa i amiga de Pantoja, sap tota la veritat.

Muntatge d'Anabel Pantoja amb el seu marit Omar Sánchez
Anabel Pantoja i Omar Sánchez han estat poc temps casats | EP

Raquel Bollo ha revelat que ella mai va apostar pel matrimoni i que abans del casament sabia que la història no funcionaria. Kiko Matamoros ha fet un pas més, assegurant que l'esdeveniment «ha estat una mentida» que no es va cancel·lar per motius mediàtics. Raquel nega aquesta teoria i ha sentenciat: «Han tingut les seves crisis, però com a moltíssimes parelles».

Anabel Pantoja, segons la informació de Matamoros, hauria estat infidel amb un home que li ha aportat alguna cosa diferent del que tenia. «S'ha creuat un estil de vida diferent del que ella estava acostumada», assegura el controvertit polemista. «Des de fa dos mesos gaudeix d'aquesta relació de manera absoluta i cada cop que va a Madrid pernocta amb aquest senyor», conclou.

Alejandro Albalá, col·laborador de Telecinco i amic d'Omar, ha parlat amb el canari i reconeix que «està fotut». L'equip de recerca de Viva la Vida assegura que el matrimoni s'ha separat de manera definitiva i que hi ha proves que ho demostren. «La separació física de la parella és un fet, Anabel ha fet les maletes i s'ha traslladat a un hotel».

Anabel Pantoja i Omar feia molt de temps que estaven en crisi

Raquel Bollo, amiga de la neboda d'Isabel Pantoja, reconeix que hi havia una crisi important al matrimoni. Pensa que estava motivada per diversos factors, com ara que Anabel no s'acabava d'adaptar al poble on vivien. La sevillana està acostumada a estar a prop de la família i suposadament no estava còmoda a les Canàries.

Kiko ha parlat força clar: «Hi ha una tercera persona vinculada a Anabel Pantoja, així que no té res a veure el clima ni Pozo Izquierdo. Té a veure un senyor que s'ha creuat a la vida d'Anabel pel qual ha perdut el cap i ha decidit destruir allò que tenia amb Omar. Ella abans de casar-se té clar que la seva relació no arribaria gaire lluny».

Raquel nega que els problemes entre Omar i la col·laboradora sevillana vinguessin de lluny, malgrat que reconeixen que sí que tenien problemes. «La crisi la van arreglar perquè són quatre mesos els que estan casats, però quatre de relació», explica Bollo. Tot i això, aquest argument no ha convençut perquè suposadament hi ha proves que demostren els sots del matrimoni.

Anabel Pantoja podria haver portat una doble vida

Kiko Matamoros assegura que la neboda d'Isabel Pantoja ha conegut un altre home, però no hi ha fotos junts. Suposadament «han tingut molta cura», però ell està parlant més del compte i la parella ha sortit a la llum. Omar, el tercer en discòrdia, està destrossat i no vol saber res d'aquest assumpte fins a proper avís.

La separació entre Anabel i Omar Sánchez «és un fet», ja que Viva la Vida ha demostrat que viuen separats. Segons Matamoros, ella té un amant que presumptament ha filtrat la relació clandestina, així que la col·laboradora ha estat traïda. «Ella ha pactat amb Omar un cessament de la convivència a instància seva», informa Matamoros.

Suposadament, seguint la informació de Kiko, Pantoja ha aprofitat aquest espai de temps per consolidar una tercera relació. La periodista Marisa Martín Blázquez té les mateixes dades. És una professional de primer nivell i ha aportat una credibilitat a la notícia.