Fotomuntatge d'Anabel Pantoja plorant i Yulen Pereira.

Anabel Pantoja, trista amb la reacció de Yulen després de veure-la amb un altre

Anabel ja ha trepitjat els platós després d'arribar d'Hondures

Anabel Pantoja és la nova estrella de Telecinco. En realitat, mai no ha deixat de ser-ho, però el seu pas per Supervivientes, sens dubte, marcarà un abans i un després a la seva carrera televisiva.

La neboda d'Isabel Pantoja, després d'un fulgurant ascens televisiu que la feia ser un personatge imprescindible de Sálvame, entrava en una etapa complicada. Es casava amb Omar Sánchez i es divorciava al cap de 4 mesos de matrimoni. Una tempesta mediàtica i personal de la qual s'allunyava formant part del reality de supervivència més dur de la televisió.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Anabel Pantoja i Omar Sánchez, fi de la relació? | GTRES
 

Allà ha demostrat tenir més fortalesa física i mental de la que semblava i, suposadament, s'ha enamorat d'un altre, de Yulen Pereira. L'esportista i ella han protagonitzat la història d'amor d'aquesta edició, però Anabel té comptes pendents a Espanya.

Després del seu aterratge d'Hondures, Anabel ha pres una decisió arriscada que no ha agradat gens al seu xicot. I és que les imatges d'ella amb un altre home han caigut com un gerro d'aigua freda sobre l'esportista.

Anabel Pantoja es retroba amb l'home que encara estima

Anabel Pantoja demostra que és un animal televisiu. Tot i el desgast físic, però sobretot mental, que suposa Supervivientes, la influencer ha arribat a Espanya i el primer que ha fet, literalment, és asseure's en un plató.

No ha vist ni els seus pares, ni la seva família, ni els seus amics. Ha passat pel programa de Toñi Moreno, Déjate querer, perquè la primera persona que la rebi sigui el seu exmarit, Omar Sánchez.

Tampoc ells dos no s'havien vist abans. Ho van fer la nit abans d'anar-se'n, i van deixar la porta oberta a una reconciliació. Anabel ha volgut veure el seu encara marit davant les càmeres per saber què sent per ell.

Un exercici clarament de risc, tenint en compte que ja surt amb Yulen i que aquest joc a dues bandes la pot deixar sense cap dels dos. A menys, és clar, que tot estigui perfectament coreografiat per donar espectacle televisiu.

Anabel després d'uns primers minuts plorant i abandonant el plató, s'asseia davant d'Omar «em vas deixar marxar a l'aeroport i va ser l'última persona a qui vaig veure i ara t'havia de veure a tu primer, perquè t'ho mereixes».

Després d'una llarga conversa, en què tots dos van reconèixer que encara s'estimen i en què Anabel li demanava de seguir mantenint una relació d'amistat. Omar, que tenia l'esperança d'una reconciliació amb la sevillana, se la negava de moment. Com que ell encara té sentiments per ella, no poden ser amics.

Tanmateix, va quedar clar el gran afecte que es tenen i el dolor que els suposa que la seva història no pugui funcionar, més per ella que per ell.

Yulen Pereira, atònit davant del que està fent Anabel Pantoja

Anabel s'asseia, unes poques hores després de la seva trobada amb Omar, al debat final de Supervivientes. Es va gravar el mateix dia a la tarda i llavors va reaparèixer al costat de Yulen, a qui li preguntaven per aquests vídeos de la seva ex.

El jove esportista, teòricament el xicot oficial d'Anabel, no amagava la seva sorpresa i una certa decepció pel que havia vist. «He vist dues persones que estaven molt enamorades, entenc que Anabel ha de parlar les coses, és lògic i respectable».

«Entenc que Anabel potser tindrà coses a parlar amb ell, crec que tot ha quedat molt clar i ja està».

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Anabel Pantoja ha incomodat molt Yulen. | Telecinco
 

Yulen ha manifestat diverses vegades, com li recordava Carlos Sobera, que «no vols ser un segon plat, ni quedar com un gilip**les». I Anabel va tornar a posar-se al capdavant de la situació per donar les explicacions pertinents.

Durant tota la conversa entre Carlos i Anabel, Yulen va estar molt seriós, tens i incòmode. I és que, sembla clar que, com li adverteix la seva família, no sap ben bé on s'ha ficat.

Anabel es caracteritza sempre per la seva franquesa, sinceritat i espontaneïtat. També és, com dèiem al principi, un animal televisiu, i els focus i els platós són el seu hàbitat natural. Aguantarà Yulen la pressió i el ritme d'Anabel? Apostem que no, almenys no durant molt de temps.