Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac revela que darrere del divorci hi ha una dona que fa tremolar a Rociíto

Fidel Albiac ha deixat d'amagar el que passa a la família

Fidel Albiac pot presumir de ser l'única persona que mai no ha donat l'esquena a Rociíto, tot i que insinuen el contrari. L'advocat ha demostrat que està a l'altura de les circumstàncies, de fet, va ajudar Carrasco al seu moment més dur. La filla de 'La más grande' ha decidit explicar la veritat per deixar clar que el seu marit no té res a veure amb el malson que ha viscut.

Fidel Albiac sap que Rociíto ha patit molt per dues separacions: la dels seus pares i la que va tenir amb Antonio David Flores. Aquesta última continua fent parlar després del documental Contar la verdad para seguir viva, però poc se sap de la de Rocío Jurado. La cantant es va divorciar de Pedro Carrasco en la més absoluta intimitat i va aconseguir ser la seva amiga després de signar els papers.

Rocío Carrasco i Pedro Carrasco
Fidel Albiac sap que el pare de la seva dona va prendre la decisió. | Telecinco
 

Fidel ha confirmat els rumors gràcies a una informació del periodista Juan Luis Galiacho, director del portal El Cierre Digital. Aquesta font assegura que hi ha una dona darrere de la separació de Pedro i Rocío: la locutora Encarna Sánchez. Suposadament, el boxejador li va demanar ajuda a Encarna i ella li va aconsellar que se separés de la cantant com més aviat millor.

Fidel sap que Encarna Sánchez ha fet patir Rociíto, ja que la locutora tenia poder i en el seu moment va ser molt dura amb 'La más grande'. Rocío Jurado era amiga de Sánchez, però va passar una cosa que ho va canviar tot i va esclatar una guerra entre elles. El record de la periodista continua present, per això la dona d'Albiac no pot estar mai tranquil·la.

«És Pedro Carrasco qui pren la decisió de separar-se i la primera persona a qui li diu és a Encarna Sánchez. Es va presentar al seu despatx de la COPE i li comenta que se separarà. Ella li va dir: 'Endavant Pedro, allò que tu vulguis, jo estaré amb tu'», explica Juan Luis Galiacho.

Fidel Albiac sap que la separació va ser dolorosa

Fidel entén Rociíto, ella defensa que els seus pares van morir enamorats l'un de l'altre, una teoria que ha fet parlar molt. Molts periodistes asseguren que 'La más grande' estava cansada del boxejador, per això va decidir separar-se d'ell. Galiacho ha afegit que Pedro també volia fer el pas, tot i que tenia clar que seria dolorós.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Jurado
Fidel Albiac tenia una bona relació amb la seva sogra. | CatalunyaDiari
 

«La situació era tensa i ell no aguantava els germans de Rocío, es va posar a plorar perquè l'estimava tant que era molt difícil separar-se d'ella». La filla de la cantant comparteix aquesta versió, de fet, responsabilitza els Mohedano de la separació. Pensa que els seus oncles, Amador i Gloria, van influenciar massa, per això els seus pares van pensar que el millor era separar-se.

Rociíto sap que Encarna Sánchez tenia molt de poder, al seu moment va ser amiga de la seva mare, però després va deixar de ser-ho. Suposadament, tot va canviar quan Isabel Pantoja va entrar a la vida de la periodista, fins llavors tot era perfecte. Els judicis de la locutora cap a 'La más grande' es van tornar molt durs, per això Carrasco tenia motius per estar preocupada.

Fidel Albiac podria trucar molt aviat als seus advocats

Fidel, segons han publicat diversos mitjans, podria estar preparant una sèrie de demandes per a alguns periodistes i col·laboradors. No tolera que el converteixin en un personatge públic perquè ell mai no ha participat en el món del cor. Vol mantenir el seu anonimat i farà el que calgui per frenar els escàndols.

Albiac fa més de dues dècades que és al costat de Rociíto, formen un binomi inseparable i res no els afecta. Estan acostumats a rebre crítiques, així que no tenen en compte el que en diuen. Els que els coneixen de debò asseguren que són un matrimoni encantador.