Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Obregón amb mala cara

Ana Obregón pren una dura decisió en descobrir què passa amb la salut del seu pare

Ana Obregón ha rebut molts cops en molt poc de temps

Ana Obregón forma part de la història del país i té tant de talent que la seva fama ha traspassat fronteres. Fa un temps que descansa en un segon pla perquè no se sent preparada per reprendre la seva carrera mediàtica. Ha hagut d'enfrontar-se a situacions molt dures, encara que allò que més l'ha afectada és la pèrdua del fill Aless Lequio.

Ana Obregón s'ha envoltat d'un exèrcit de seguidors disposats a fer-hi qualsevol cosa, ja que ha demostrat que és molt valenta. Fa uns mesos va rebre una notícia que la va desestabilitzar: el seu pare va tenir un problema de salut. Antonio García és un referent al món de la construcció perquè ha fet passos històrics, per exemple crear la urbanització La Moraleja.

Ana sap que Antonio té 96 anys i que ha de gaudir al màxim d'ell, per això ha pres una decisió: no deixar-lo sol. És dur saber que la família se n'haurà d'acomiadar, però afortunadament la seva salut està controlada. A finals del 2021 va estar ingressat a l'hospital i l'actriu va estar molt preocupada, però l'anomalia està solucionada.

Ana ha après a superar les dificultats que li planteja la vida, però quan el seu pare va ingressar van saltar totes les alarmes. Va escriure un missatge a les seves xarxes i va confessar que no estava preparada per acomiadar-se de ningú més, estava cansada de patir. Per sort, tot va quedar en un ensurt i, gràcies al seu esperit de superació, aquest xacra no és més que un mal record.

Fotomuntatge d'Ana Obregón i el seu pare
Ana Obregón i Antonio García sempre han estat molt units. | Catalunya Diari

«Pare, estàs lluitant positivament en aquest hospital com el campió que has estat tota la vida. Un campió de 95 anys, però jo sc molt egoista i necessito estar més temps amb tu. No sé fins a quin punt l'ésser humà pot aguantar tant de dolor si te n'anés ara», va escriure la presentadora al seu moment.

Ana Obregón ho té tot preparat

L'Anna ha fet les maletes per passar l'estiu a El Manantial, la casa familiar que el seu pare va construir a Mallorca. Defineix aquest habitatge com el seu «paradís» i la veritat és que a dins té tot el que necessita: piscina, vistes i molta tranquil·litat. Estarà tres mesos en aquesta residència perquè s'ha proposat acabar el llibre que va començar a escriure el fill.

Obregón és conscient de la seva estrebada mediàtica i sap que qualsevol moviment que faci generarà molts diners. No es vol beneficiar del drama que està vivint, així que ha pensat que el millor és donar el que recapti des de la mort d'Aless. Ha muntat una fundació per ajudar malalts de càncer, ja que sap millor que ningú que és una malaltia dura.

Antonio García és una eminència i, en un primer moment, no es va prendre bé que la seva filla es volgués dedicar al món de l'espectacle. Actualment n'està molt orgullós perquè s'ha adonat que el seu talent no es pot quedar amagat. Ha aconseguit grans coses, però el que és més important és que s'ha guanyat el respecte de la premsa i del públic.

Ana Obregón amb un mig somriure.
Ana Obregón escriu un llibre. | Telecinco

Ana Obregón ha estat molt preocupada

Ana va haver d'acomiadar-se de la seva mare poc després de morir Aless Lequio, així que quan el seu pare va emmalaltir va tocar fons. Sap que el que ha de fer és dur, però ho farà pel bé de tothom: gaudir del patriarca fins al final. Haurà d'anar assimilant que en algun moment se n'haurà d'acomiadar, encara que aquesta data és lluny perquè no hi ha problemes a la vista.

Obregón va demanar quelcom important a Antonio quan va ingressar a l'hospital i el constructor no va dubtar a complir-ho. «Entenc que vulguis reunir-te amb la mare, però vull tornar a somriure amb tu una mica més», va lliscar a les seves xarxes. L'actriu ha demostrat que té un gran talent literari, sempre delecta tothom amb la seva fina prosa.