Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban assumeix que el matrimoni ha arribat al final: apareix algú millor

Belén Esteban prefereix parar de dissimular i dir la veritat

Fa molt de temps que Belén Esteban treballa a la televisió i que manté una relació cordial amb bona part dels seus companys. Però hi ha una persona que crida especialment l'atenció: la seva amiga Anabel Pantoja, que li va robar el cor fa anys. La sevillana necessita suport perquè ha posat punt final al seu matrimoni amb Omar Sánchez i no ha trigat a tornar a enamorar-se.

Belén Esteban vol deixar clar que Anabel no ha estat infidel a ningú, simplement ha seguit els impulsos del seu cor. Vol començar un festeig amb Yulen Pereira i la de Paracuellos considera que tot està en ordre, no entén les crítiques. Alguns espectadors es pensaven que Pantoja acabaria als braços d'Omar Sánchez. Per això, els protagonistes han hagut d'actuar.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Belén Esteban ha estat preocupada per la seva companya | GTRES

Belén ha confirmat, gràcies a la participació d'Anabel Pantoja a Déjate Querer, que la relació matrimonial ha acabat. La col·laboradora ha trobat una persona millor i vol apostar-per ell. Encara que per a Omar sigui dolorós, s'han promès respecte mutu perquè no ha passat res entre ells, simplement s'ha acabat la il·lusió.

«La vida amb Omar ha estat bonica i fàcil, els quatre anys que he estat amb ell han estat bonics», ha explicat la influencer. Esteban s'ha adonat que el surfista és cosa del passat perquè la seva amiga vol viure una nova aventura al costat de Yulen. No són pocs els que pensen que aquest festeig no va enlloc, però tots dos volen intentar-ho.

Belén respecta i dona suport a totes les decisions de la seva companya, sent que l'ha de protegir i no deixarà que li passi res de dolent. Li explica tots els errors que comet, però ho fa en privat per no cridar l'atenció del públic equivocat. El que menys necessita la neboda d'Isabel Pantoja en aquest moment és tenir més detractors, ja n'hi ha massa criticant.

Belén Esteban comprova que tot està en ordre

Belén estava preocupada perquè el primer que ha fet Anabel ha estat retrobar-se amb Omar Sánchez en un plató de televisió. La mare d'Andreíta no sabia com havia anat la reunió. Per això, ha estat intranquil·la durant les últimes hores. Contra tot pronòstic, el programa ha estat força emotiu, cap dels dos ha fet retrets perquè es tenen molt de respecte.

Imatge de Belén Esteban.
Belén Esteban ha millorat la seva imatge i cada cop té més seguidors | TELECINCO

«Abans de tot volia donar-te l'enhorabona pel concurs, m'alegro que t'hagis enamorat perquè només vull la felicitat per a tu». El canari tenia esperances de reprendre la seva relació amb la jove Pantoja, però s'ha adonat que tot està perdut. Ella està il·lusionada amb un altre home i ell no hi tenen res a fer. Tanmateix, això no obrirà una nova guerra.

Esteban pot estar tranquil·la perquè la seva companya no s'haurà d'enfrontar a Omar, almenys de moment. L'ex de Jesulín era l'encarregada de donar la cara per ella als platós durant Supervivientes, però no ha pogut complir el seu propòsit. Va tenir un accident i ha estat tres mesos retirada de Telecinco, però li ha fet costat a través de les xarxes socials.

Belén Esteban està vivint una nova etapa

Belén es va fer molt popular pel seu temperament, un caràcter que la va convertir en una estrella de la pantalla petita. Continua tenint geni, però ha après a no perdre els estreps a temps i aquesta contenció no ha fet més que consolidar el seu regnat. Cada cop té més suport, ja que ara raona en comptes d'atacar i el públic està encantat amb aquesta evolució.

Esteban brilla al món de l'espectacle, però és realista i sap que la seva fama no durarà per sempre. Per això ha muntat una empresa de productes d'alimentació que creix cada cop més. Aquest camí l'està recorrent al costat d'algú molt especial: el seu marit Miguel, un home que s'ha guanyat el respecte de tothom.