Rosa López

Rosa López i el seu xicot, en perill en revelar el problema del nen que esperen

Rosa López ha denunciat una situació que li sembla injusta

Rosa López sempre s'ha caracteritzat per ser prudent, però la situació que està vivint s'ha descontrolat i no sap com actuar. Ara, ha demanat ajuda a les xarxes socials perquè s'ha adonat que era l'única manera d'eliminar el perill. «Fa hores que em persegueix un cotxe, des d'aquest matí i no sabem qui és».

Rosa López estava amb el seu xicot en un vehicle quan es va adonar que els estaven perseguint i va córrer a explicar-ho al seu compte d'Instagram. «No és gens habitual i tampoc és legal, no hauria de ser legal, encara que siguis una persona pública». La cantant s'ha espantat, tot i que està acostumada que la premsa segueixi els seus moviments per fer-los fotografies.

Rosa López
Rosa López vol ser mare | Mediaset

Rosa va anunciar a Déjate Querer, el programa presentat per Toñi Moreno a Telecinco, que volia ser mare aviat. El problema és que no se sent preparada i creu que hauria de fer el pas com més aviat millor perquè ja té una edat. La seva família vol conèixer el seu nadó, però tot fa pensar que hauran de ser pacients.

Rosa s'ha adonat del que ha aconseguit en compartir amb el públic el seu instint maternal: ha augmentat el seu interès mediàtic. «Ens persegueixen i no sabem per què, fa por i tant és l'edat que tinguis», ha comentat recentment. Els fotògrafs han situat l'artista al punt de mira des que es va saber que volia tenir un fill.

López està esperant que arribi el moment idoni per ser mare. Per tant, encara no està embarassada, però té molta il·lusió. «Se m'està acabant el temps perquè ja tinc 41 anys i m'encantaria tenir descendència. Tinc l'home perfecte i la vida perfecta per tenir ara el fill i la filla de la meva vida», va explicar a Toñi Moreno.

Rosa López ha demanat explicacions

Rosa sap perfectament com funciona el món del cor perquè fa molt de temps que és una cara força coneguda. Quan va revelar que estava planejant tenir un fill, el públic es va revolucionar i es va adonar que havia comès un error. Els periodistes s'han posat a treballar i no la deixen en pau, fins i tot la persegueixen amb el cotxe.

Imatge de Rosa López.
Rosa López ha trobat l'estabilitat que tant buscava | Atresmedia

López ha aconseguit cridar l'atenció de Socialité, programa que ha donat veu al problema que vivia. Les xarxes han difós la notícia i tots han donat suport a l'antiga concursant d'Operación Triunfo. Té molts seguidors, no permetran que li passi res i sempre estaran al seu costat.

L'artista sempre ha estat molt comprensiva, intenta atendre tots els seus fans i mai no té una mala resposta per a ningú. Tot i això, tampoc vol que la persegueixin dins del cotxe, és perillós i vol evitar-ne les conseqüències. Iñaki, la parella de l'andalusa, s'ha convertit en el seu gran suport i en aquestes situacions no se separa d'ella.

Rosa López ha confessat que vol ser mare aviat

Rosa ha admès que la seva situació és delicada, fins que no parli clar de què passa amb la maternitat, els mitjans continuaran perseguint-la. Ha donat a entendre que vol tenir dos fills: un nen i una nena, cosa que vl dir que ha d'afanyar-se. El que sí que té clar és que no sent la necessitat de passar per l'altar, creu que la relació ja està molt consolidada.

López ha explicat que la seva història d'amor és perfecta, es van conèixer en un concert i es van adonar que estaven fets l'un per a l'altre. «Hi va haver un enrenou i va venir ell a rescatar-me amb altres companys, ell em va salvar, va ser el meu àngel». L'artista sap que el seu amor durarà per sempre, però de moment no vol casament. Potser canvia d'opinió.