Julio Iglesias

Julio Iglesias confirma que Miranda l'ha deixat sense res després de la separació

Julio i Miranda han triat vides diferents

Julio Iglesias preocupa el seu entorn més proper. I ho fa, bàsicament, perquè diversos mitjans han assegurat darrerament que es troba en una situació límit. La realitat, però —i sempre segons el seu entorn— dista molt dels rumors. 

Fonts properes a l'artista reconeixen que el cantant té certes necessitats, però desmenteixen que estigui al seu pitjor moment. No és cert que vagi en cadira de rodes, tot i que sí que té dificultats a l'hora de caminar sol.

Julio Iglesias, segons informa el programa Socialité, està separat físicament de Miranda perquè porten vides molt diferents. El cantant passa els estius a Màlaga, la model hi coincideix unes setmanes, encara que suposadament no passen temps junts. Estan acostumats a estar l'un sense l'altre, tot i que no tenen cap problema i només estan complint el pacte que van acordar.

Julio Iglesias amb un premi a les mans, somrient
Julio Iglesias està molt ben acompanyat. | Gtres

Julio és una de les cares més influents de la crònica social i està acostumat que tothom estigui pendent d'ell, però la seva dona l'ha deixat sense res: la premsa està a dia d'avui més pendent d'ella, quelcom no havia passat mai.

L'artista està passant inadvertit perquè els fotògrafs només volen saber com està Miranda després dels rumors.

Julio ha fet saltar les alarmes perquè, segons un testimoni anònim, fa servir una cadira de rodes per moure's. Aquesta dada ha estat desmentida per l'entorn, però encara hi ha molts dubtes pendents. Potser Miranda resoldrà el misteri, per això tots estan desitjant parlar-hi.

Iglesias té una mansió a Marbella anomenada Las Cuatro Lunas i cada estiu s'hi tanca perquè els seus fills gaudeixin. Segons el portal Vanitatis, hi ha tots els petits menys un: Guillem, el preferit del cantant. L'holandesa l'ha deixat sense el noi, però el tornarà quan vagi a la casa familiar de Màlaga.

Julio Iglesias està pendent del seu avió privat

Julio té darrere un patrimoni milionari, és una de les grans fortunes d'Espanya i no pot estar pendent de tot. Ha contractat una bona consultoria que gestiona els seus béns i ell segueix en plena manera per prendre decisions. Es deixa aconsellar pel seu entorn, ja que sempre ha tingut en compte les opinions dels seus éssers estimats.

Iglesias ha viatjat a Màlaga amb el seu avió privat perquè vol tenir privadesa i pot aterrar directament al seu domicili. Qualsevol fotògraf estaria encantat de creuar-s'hi, però ara ha de compartir protagonisme amb Miranda. La model ha esdevingut el centre de totes les mirades des que el seu marit, suposadament, té problemes de salut.

Julio Iglesias
Julio Iglesias està passant l'estiu a Marbella. | GTRES

L'artista vol gaudir dels seus fills, però en el passat va tenir un incident amb un que el va marcar per sempre. Van intentar segrestar Chábeli, per això els petits de la família no surten sense la seguretat privada. Ara, hi ha molta més expectació, així que han extremat les precaucions i, conseqüentment, els fotògrafs tenen més impediments.

Julio Iglesias s'ha posat a les mans de professionals

Julio té prou diners per contractar els millors metges, per això la seva salut està controlada. El paparazzi Diego Arrabal va publicar una foto del cantant en un hospital i hi ha alguna cosa que ha cridat prou l'atenció. Miranda surt a la imatge, cosa que confirma que només estan separats de forma física i puntual.

Iglesias compta amb el suport de l'holandesa sempre que ho necessita, tot i que viuen a cases diferents i fan vides diferents. El cantant necessita tranquil·litat i no se separa de la infermera, ja que li aporta molta seguretat. Després de l'estiu tornarà a Miami i hi podrà passar més temps amb la seva dona, encara que pretenen seguir les normes de sempre.