Primer pla d'Omar Montes

Omar Montes torna a la televisió i tothom es fixa en el detall que confirma la mentida

Omar Montes també ha fracassat algun cop

Omar Montes està triomfant. Si li haguessin dit a aquell noi de Pan Bendito fa uns anys que tocaria el cel amb gairebé cadascun dels seus projectes professionals no s'ho hauria cregut pas.

Omar és un músic de primera categoria que ha arribat als milions de reproduccions de les seves cançons a totes les plataformes digitals. Fa gires de concerts, documentals sobre la seva vida i té una línia de moda i una habilitat per convertir en èxit tot allò que toca... o gairebé.

A Omar, els seguidors de la música urbana ja el coneixien pels seus temes que barregen la música flamenca, el trap i el reggaeton. Tot i això, el gran públic i la popularitat de veritat, aquella que fa que et parin pel carrer, li va arribar a través de la televisió.

Va saltar a la fama com la parella d'Isa P. quan Isa estava desfermada i no parava de buscar problemes. La gràcia natural d'Omar i aquesta barreja de tendresa i atreviment que el caracteritza va captivar la mateixa Isabel Pantoja.

Amb ella es va unir a Supervivientes, reality del qual va resultar guanyador de la seva edició. Però, després d'apartar-se durant força temps dels focus, la seva tornada a Telecinco no ha estat com s'esperava.

Omar Montes i la mentida del seu programa

Omar Montes és el flamant protagonista del jurat d'Idol Kids. Es tracta del concurs de talents infantils de Telecinco. La cadena de Fuencarral es va inventar aquest format per contrarestar l'èxit imparable de La Voz Kids, d'Antena 3. No obstant això, no ho han aconseguit.

Omar Montes
Omar Montes va guanyar l'edició de 2019 de 'Supervivientes' | GTRES

Després de diverses temporades, en aquesta última anunciaven Omar com a membre destacat del jurat que també formen Ana Mena i el duo Camela. El programa es va estrenar en paral·lel a La Voz Kids a la competència. Els mals resultats el van treure de la graella i ara Telecinco ha decidit recuperar-lo.

Ho fa sense dissimular, ja que es veu clarament que fa molt de temps que el programa està gravat. Omar Montes apareix amb una gruixuda caçadora, així com Dioni de Camela, que va vestit amb jaquetes i jerseis gruixuts.

Els nens protagonistes del format també porten molta roba pel ser estiu i tenint en compte la calor que fa. Així doncs, aquesta falta de sintonia amb el moment, afegit al fet que el format no té ritme ni és atractiu, l'han convertit en un programa de farciment sense importància.

Omar Montes
Omar Montes amb un jersei de coll alt, tot i la calor que fa | CatalunyaDiari

Omar s'esforça per ser graciós i alhora emotiu donant bons consells, però no n'hi ha prou. Com indica Borja Terán a 20Minutos, «hi ha nens que porten uns jerseis o caçadores vaqueres que conviden a augmentar les revolucions del ventilador. El mateix Omar Montes es va abrigar per la gala de 'fa una setmana' amb una caçadora asfixiant en plena onada de calor».

Aquests detalls, i tenint en compte que el decorat es veu poc modern i l'edició dels vídeos no té gaire gràcia ni dinamisme, fan que el programa estigui lluny del nivell habitual de Telecinco.

Els consells d'Omar als participants

Omar és un dels encarregats de donar consells i recomanacions als infants perquè siguin millors artistes i prosperin professionalment en el futur. Omar sí que pot donar exemple de com fer-se un artista global, amb tot el que això comporta. Tot i això, tècnicament, no seria dels cantants amb millor veu. Sense Auto Tune (programa informàtic que afina i modula la veu perquè soni perfecta) difícilment Omar passaria un dels càstings que ell s'encarrega de valorar.

Tot i aquest fracàs televisiu (dels pocs que ha tingut), Omar no desisteix, continua guanyant molts diners i diversificant la seva feina i les seves inversions. En efecte, segons el que s'ha dit, s'acaba de comprar una mansió a la urbanització Monte Príncipe i acaba de revolucionar el seu barri gravant un videoclip. A més, a la tardor surt el seu nou disc. És imparable.