Primer pla de Gloria Camila Ortega somrient

Gloria Camila sorprèn el seu xicot confessant-li que té una nova il·lusió

Gloria Camila ha aconseguit allò que tant volia

Gloria Camila Ortega no pot estar més contenta. Malgrat tots els problemes que té la seva família actualment, li ha confessat al seu xicot que té una nova il·lusió.

Des que Ana María Aldón va decidir tornar a les nostres vides després de més d'un mes sense saber-ne res, no hi ha ni un sol dia que no es parli d'aquesta família mediàtica.

Aquest dimecres 27 de juliol, Sálvame va sorprendre tota la seva audiència en explicar els motius de la darrera gran renyina dins el clan. Després dels rumors de separació entre Ortega Cano i la dissenyadora, s'ha produït la renyina del segle i tot apunta que Gloria Camila hi ha tingut molt a veure.

Gloria Camila
Gloria Camila Ortega està travessant un moment complicat. | Instagram

«Ana María li ho demana a Ortega i li posa una condició. Ella no vol coincidir amb Gloria sota el mateix sostre. És ella qui demana a Ortega Cano que no vol coincidir amb la seva filla», va començar explicant Kiko Matamoros.

«Quan Ana María ve de Telecinco, es troba amb Gloria Camila i una amiga a la piscina de la casa familiar. Aquest és el motiu real de la darrera renyina entre el matrimoni». «Va ser llavors quan Ana María diu: "nena, no estaré sota el teu mateix sostre en cap cas i enlloc"», va continuar explicant tertulià. «Ella és la que diu: "me'n vaig a un hotel i aquí et quedes amb la teva filla" i Ortega diu que no s'ha d'anar enlloc perquè el que se'n va és ell a dormir a casa de la seva filla».

Ara, Gloria Camila per fi té alguna cosa per somriure. Tot apunta que la influencer està molt a prop de tornar a les nostres vides.

Gloria Camila Ortega aconsegueix el que tant volia

Després de la cancel·lació de Ya son las ocho, Gloria Camila ja ha aconseguit un nou lloc de treball dins de Mediaset España. La filla d'Ortega Cano torna a la televisió de la mà d'un dels nous projectes de la cadena.

Durant l'emissió d'aquest dijous 28 de juliol, de Ya es mediodía, s'ha revelat quin serà el pròxim destí de la influencer dins de Telecinco. Els col·laboradors del Fresh estaven analitzant la darrera sortida de to del torero quan Miguel Ángel Nicolás ha donat la notícia.

Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
La guerra entre Gloria Camila Ortega i Ana María sembla no tenir fi. | TELECINCO

A només unes hores que Gema Aldón, la filla d'Ana María, aparegués al Deluxe, s'havia confirmat que Gloria Camila començarà a formar part de l'equip de tertulians de Ya es verano. Aquest dissabte 30 de juliol, aquest format tornava a les nostres pantalles com a part de la graella del cap de setmana de Telecinco.

La tornada de Gloria Camila coincideix amb el comiat, per ara, d'Ana María Aldón. El darrer 24 de juliol, el programa Viva la vida es va acomiadar de l'audiència de la cadena després de ser anunciada la seva cancel·lació.

Gloria Camila Ortega: la mà negra d'Ana María Aldón?

Fa unes setmanes, la revista Semana ja va anunciar l'esperat retorn de Gloria Camila Ortega a la pantalla petita. Després de la cancel·lació del programa que li va obrir les portes de Telecinco, la influencer es va posar fil a l'agulla per aconseguir una nova feina.

Com s'esperava, les ofertes no van trigar a aparèixer i la col·laboradora de televisió va aconseguir que comptessin amb ella per al nou projecte que Mediaset España té entre mans.

Segons va apuntar aquesta capçalera en el seu moment, el retorn de la influencer implicaria que Ana María Aldón es quedi fora de Telecinco, però haurem d'esperar per veure quin serà el futur de la dissenyadora dins aquest grup audiovisual.