Primer pla de Rocío Carrasco.

Rociíto demostra al seu fill que tenia raó sobre Olga Moreno: «No va estar a l'altura»

Rocío Carrasco confirma el costat fosc d'una de les seves grans enemigues

Rocío Carrasco sempre ha sabut que Olga Moreno ha estat la cooperadora necessària perquè el seu exmarit, Antonio David Flores, posés els seus dos fills en contra seva. Especialment, després que tingués lloc la separació del matrimoni.

Tot i que han estat molts anys en silenci, finalment, la filla de Rocío Jurado va revelar a la seva sèrie-documental Explicar la verdad para seguir viva tot el mal que ha patit. És més, moltes vegades, ha posat el dit acusador sobre Olga Moreno.

El cas és que l'andalusa ha guanyat notorietat a la televisió en els últims temps i, especialment, després que Rociíto expliqués la seva veritat a la televisió.

Rociíto demostra al seu fill que deia la veritat sobre la seva enemiga

L'any 2021, la vam veure participar a Supervivientes i, finalment, va acabar guanyant el concurs contra tot pronòstic. Va triomfar encara que gran part de l'audiència no hi era a favor. I tot després que molta gent conegués el patiment que li hauria propiciat la filla de 'La más grande'.

Olga Moreno a un photocall
Rociíto li confirma al seu fill la veritable cara de l'ex d'Antonio David | Europa Press

Durant la seva participació a Supervivientes, Olga Moreno va comptar amb la defensa de la seva amiga Ana Luque. Una dona que, uns mesos després, esdevindria concursant de ple dret de l'edició del 2022 del mateix 'reality', que va finalitzar aquest dijous amb la seva gran final.

El cas és que Ana Luque va sorprendre tothom per la seva manera natural de dir les coses i la bona defensa a la seva amiga, que va acabar portant-la fins al primer lloc de l'esmentat programa.

Però, una cosa diferent és el que va passar després que la madrastra de Rocío Flores s'assabentés que era l'Ana la qui s'embarcava en la mateixa aventura que ella.

Rociíto assisteix a la decepció de l'exsupervivent després de conèixer la realitat

L'andalusa, només sortir de Supervivientes, ha ofert una entrevista a Lecturas en què deixava clar la seva decepció amb ella. I és que amb prou feines ha estat al plató donant-li suport. Una cosa que li ha fet molt de mal i així ho ha manifestat una coneguda revista del cor.

Fotomuntatge d'Ana Luque i Olga Moreno
Trontolla l'amistat entre les dues exsupervivents | Catalunya Diari

«La segueixo estimant i crec que la meva amistat amb ella és bona, però no entenc per què no m'ha donat suport com necessitava», ha lamentat. Alhora, confessava que totes dues són amigues des de «fa deu anys».

Així mateix, l'exsupervivent ha dit que l'Olga no volia que concursés perquè no la veia «tan forta com per aguantar l'experiència». A més a més, assegura que té «una conversa pendent amb ella» després de conèixer que la seva defensa no ha estat a l'altura.

«No ha estat a l'altura i jo sí que ho vaig estar quan vaig anar a defensar-la. Crec que ho vaig fer força bé, no entenc per què no ha estat tot el que jo sí que he estat amb ella. No sé per què no m'ha volgut defensar», sosté.

I per si no n'hi hagués prou, l'entrevistada creu que no se li «han reconegut» els seus mèrits per ser amiga d'Olga. A més, ha estat clara en parlar del seu entorn, ja que sembla que va ser durament criticada per ballar-li l'aigua a Jorge Javier durant tot el concurs.

La guanyadora del 2021 reacciona després del cop de la seva amiga

Després d'aquestes crítiques, des d'El programa del verano han contactat amb Olga Moreno. «S'ha quedat blanca, en xoc, perquè dilluns va ser l'últim cop que la va veure. I, de fet, demà havien quedat», anunciaven.

Ana Luque amb posat seriós al plató de 'Supervivientes'
Ana Luque, decebuda amb la seva amiga | Mediaset

Respecte a la defensa que sí que ha fet sobre Kiko Matamoros, la sevillana s'excusa d'aquesta manera. «No he defensat Ana Luque perquè crec que no ha fet res perquè la defensi. No ha estat nominada per fer una defensa pública», argumentava.

«Les vegades que he hagut de treure la cara per ella, ho he fet. Estic en xoc, no entenc res i estic molt sorpresa amb la meva amiga», finalitzava impactada.