Primer pla de David Flores Carrasco.

David Flores Carrasco descobreix el missatge de Whatsapp que delata Olga Moreno

Olga Moreno se sent traïda per la seva millor amiga

Olga Moreno segueix tenint fronts oberts malgrat haver-se allunyat del focus mediàtic i de Telecinco. La situació d'assetjament ha arribat al punt que l'ex d'Antonio David s'ha negat a lliurar el xec al nou guanyador de Supervivientes. Una decisió que també ha portat cua, que s'ha sumat a la traïció de què fos la seva gran amiga, Ana Luque .

Després de deu anys d'amistat, sembla que la relació de totes dues passa pel pitjor moment. La supervivent s'ha sentit molt decebuda amb Olga per no haver-la defensat durant el seu pas per Hondures. Això, quan ella ho va donar tot a plató quan la sevillana estava en la seva edició.

Ana Luque amb posat seriós al plató de 'Supervivientes'
Ana Luque s'ha mostrat dolguda amb Olga Moreno. | Mediaset

«Encara l'estimo i crec que la meva amistat amb ella és bona, però no entenc per què no m'ha donat suport quan l'he necessitat», es lamentava Luque. En aquest sentit, ha manifestat que té una conversa pendent amb ella.

«L'Olga no ha estat a l'altura i jo sí que ho vaig estar quan vaig anar a defensar-la. Crec que ho vaig fer força bé, no entenc per què no m'ha volgut defensar», sentenciava molesta.

Olga Moreno assegura que ha intercanviat missatges amb Luque

Unes duríssimes acusacions que l'altra mare de David Flores Carrasco ha preferit no respondre, mantenint-se al marge. Després de ser qüestionada pels reporters, Olga assegura que no va poder parlar amb la seva amiga per aclarir les coses, però després es contradiu i sosté que han intercanviat uns missatges per Whatsapp.

«No tenia ni idea de l'entrevista i m'he quedat blanca», reconeixia en un primer moment, alhora que afegit que «estic en xoc, molt sorpresa i no entenc res». Tot indica que a Moreno li costarà recuperar la confiança d'Ana Luqie, que també l'acusava d'haver-la traït i haver-ne parlat malament amb altres amistats.

Olga Moreno afronta a la pitjor traïció

«A nivells de dir-me pallassa», explicava, mentre afegia que «han dit que he fet l'aleta a Jorge Javier, però no em sento al·ludida». Potser aquest és el motiu principal pel qual l'ex d'Antonio David hagi decidit donar-li l'esquena, ja que és coneguda l'animadversió que Olga Moreno sent pel presentador.

De fet, es va negar a participar en la final de Supervivents per no coincidir amb ell a plató i veure's les cares. Una estratègia per la qual ha rebut moltes crítiques.

«Em fa ràbia no ser-hi perquè em feia il·lusió com a guanyadora i és normal. A qualsevol persona que hagi guanyat fa il·lusió lliurar el xec a l'altra persona, però bé, ja està. No passa res», declarava ella amb una certa pena.

«Hi ha coses que tots sabeu que són complicades. M'encantaria perquè dec moltíssim a tots... Però em costa molta feina entregar el xec», explicava sobre la seva decisió.

«Per sentiments, per coses que han passat que no tenen res a veure amb mi, però tenen a veure amb la meva família i em fan mal, simplement per això», assegurava.

D'altra banda, molts aplaudeixen l'actitud d'Olga per «posar la dignitat per davant dels diners». En canvi, Jorge Javier Vázquez no s'ha tallat a l'hora de carregar contra la seva enemiga. «Potser si li oferíssim una exclusiva, vindria», deixava anar.

«Com que no n'hem parlat, només una cosa. Ningú millor que la meva amiga i companya Lara Álvarez per entregar el xec dels 200.000 euros», afirmaven altres presentadors com Joaquín Prat.

«Ningú millor, serveixi això per reivindicar la feina de Lara. Tres mesos allunyada igual que la resta de supervivents, no amb les mateixes estretors, però allunyada de la seva família i el seu entorn».

«I posar també en valor la gran feina, de Jorge, de Carlos i de Ion, tres excel·lents companys, que se sumen a la ja esmentada Lara», remarcaven.