Fotomuntatge de Ion Aramendi i la seva dona María Amores.

María, la dona de Ion Aramendi, ingressada poc abans que neixi el seu bebè

Els periodistes esperen l'arribada de la seva filla Marieta

Ion Aramendi és un dels presentadors estrella d'aquest any a Telecinco. El periodista, que ja anteriorment havia treballat per a la cadena, tornava aquest any amb força per presentar el famós concurs de Supervivientes.

De manera que, amb Jorge Javier Vázquez, Carlos Sobera i Lara Álvarez, s'unia al clan d'aquest format que any rere any triomfa. Justament, ahir va tenir lloc la gran final d'aquesta edició, un moment que tots els fans del programa estaven esperant, sobretot el basc.

Tot i això, els seus plans es van veure truncats per un bon motiu. Ion Aramendi, que ha estat tots aquests mesos presentant la majoria de gales, s'ha hagut d'absentar en un gran moment. Això sí, en aquesta ocasió, el coronavirus no hi ha tingut res a veure.

Ion Aramendi
El presentador es va perdre la final de 'Supervivientes'. | Telecinco
 

Ion Aramendi i María Amores, a punt de conèixer la seva filla

Sens dubte, ahir va ser un dia carregat de moltes emocions. No només Ion Aramendi estava ansiós de conèixer el guanyador de Supervivientes 2022, sinó que també estava esperant a donar la benvinguda a una personeta molt especial.

Així és, en el moment menys esperat, María Amores, periodista i dona del presentador, es va posar de part. Cal recordar que la parella decidia tornar a passar per l'experiència de ser pares i, així mateix, volien donar un nou germanet als seus dos fills, Ion i Lucas.

La veritat és que tots dos gaudeixen dels moments en família, per la qual cosa volien ampliar-la amb l'arribada d'un altre membre. A més, estaven desitjant 'buscar' la nena, ja que ja tenen dos nens. De fet, així ha estat perquè Maria està esperant una nena que es dirà Marieta.

Tot i que encara no ha nascut, Ion Aramendi ha estat l'encarregat d'anunciar a tots els seus seguidors que la seva dona ja està a punt de donar a llum. Fins i tot, el periodista, que és força aficionat a les xarxes socials, compartia un divertit vídeo en què es veu la parella esperant l'arribada al món del bebè.

Una curiosa manera de demostrar que fa hores que esperen el naixement de la seva petita. De fet, la mateixa María Amores ha confessat a les seves xarxes socials que «va per llarg». «Estem bé, però no vol sortir», deia visiblement cansada.

Sens dubte, tot i que l'espera sembla interminable, la parella s'ho està passant bomba a l'hospital. Amb el seu característic humor, Ion Aramendi, vestit amb una bata quirúrgica i mascareta, ha imitat alguns doctors coneguts del món de la televisió.

Tot i que el moment causa cert nerviosisme, tot sembla indicar que Ion Aramendi està gaudint com mai al centre. A més, segurament, servirà de gran suport a la seva dona que estarà patint una sèrie de dolors pel part, de manera que el seu humor li traurà algun somriure.

Imatge de Ion Aramendi i la seva dona María Amores.
Els periodistes estan casats des del 2011. | Instagram: sraamores
 

Ion Aramendi, el gran absent de Supervivientes

Sens dubte, per tot el que van publicant a xarxes socials Ion Aramendi i María Amores, Marieta trigarà a arribar. Tot i això, la parella no s'oblida de passar el temps amb humor i fer l'espera una mica menys llarga.

Fins i tot, tampoc no s'han perdut la gran final de Supervivientes 2022. «No m'ho perdo per res del món! Potser els companys d'habitació ens envien a la merda», deia María Amores entre rialles.

Això sí, Ion Aramendi sí que haurà de faltar a la seva cita amb Mediaset al debat final del concurs a causa de la seva futura paternitat. No obstant això, encara que el fet que no hi pugui assistir el posa trist, la veritat és que ja haurà arribat al món la seva petita Marieta.

El periodista ja està desitjant conèixer la seva filla i gaudir de la seva companyia amb Ion i Lucas. Pel que fa a María, com ella mateixa diu, es troba a l'«hotel de vacances, un horror», una manera molt concreta de dir que vol que neixi ja la seva filla.