Primer pla de Yulen Pereira.

Yulen Pereira, en xoc en veure com la seva xicota Anabel torna amb el seu ex

L'esportista ha descobert el polèmic retrobament entre Anabel Pantoja i la seva exparella

Yulen Pereira és un dels grans descobriments d'aquest any gràcies a la seva participació a Supervivientes 2022. L'esportista, que se'l coneixia al principi per la seva professió, va anar guanyant més fama al concurs. A més, a causa de la seva relació especial amb Anabel Pantoja, va començar a estar a l'ull de l'huracà. 

I és que Yulen protagonitzava la primera història d'amor de l'edició amb Anabel, la neboda d'Isabel Pantoja. Immediatament, tots dos van aconseguir estar al punt de mira perquè feia poc temps que la influencer s'havia separat del seu marit.

Malgrat que Omar Sánchez i Anabel Pantoja encara estan casats, la cosina de Kiko Rivera no ha pogut evitar enamorar-se de Yulen, amb qui va connectar a l'instant. Tot i això, la relació entre l'esportista i Anabel va ser perfecta durant el temps que van estar a Hondures. 

Tot i això, ningú podia evitar preguntar-se si aquest festeig resistiria a Espanya. Entre altres qüestions, els fantasmes del passat podrien passar factura a la parella del moment, sobretot un en concret que té nom: Omar Sánchez. En major mesura, podria molestar Yulen Pereira, que les últimes hores ha descobert que la seva parella Anabel s'ha retrobat amb ell a la televisió.

Muntatge fotogràfic de Yulen Pereira i Anabel Pantoja a Supervivientes
Yulen Pereira està en xoc pel retrobament entre Anabel i el canari | Catalunya Diari

 

Yulen Pereira descobreix que Anabel ha tornat al costat de la seva exparella

Des que Yulen Pereira va sortir expulsat de Supervivientes, ha hagut de bregar amb el focus mediàtic. A més, tampoc no ajudava el fet que l'ex de la seva noia hagués fet unes quantes exclusives parlant de la parella.

Per aquesta raó, la situació estava més tensa que mai, especialment quan Anabel Pantoja va aterrar a Espanya fa uns quants dies. La influencer no podia veure el seu noi fins al dia de la final.

Així mateix, el dia d'ahir, 28 de juliol, era la gran final de Supervivientes, de manera que Yulen podia rebre amb els braços oberts a la sevillana. No obstant això, abans de retrobar-se amb Anabel, va descobrir per mitjà de la premsa que el mateix matí de dijous, la influencer va veure una persona propera a ella.

És així, ens estem referint a Omar Sánchez, que es va veure les cares per primera vegada després de mesos separats. La veritat és que l'exparella tornava a retrobar-se amb motiu de l'entrevista que han gravat per al programa de Déjate querer.

La parella de Yulen es va trobar amb Omar Sánchez

Sens dubte, Yulen Pereira ha estat testimoni de com la seva xicota ha optat per parlar amb el canari abans de seguir amb el festeig que mantenen. De manera que la nova entrega de l'espai presentat per Toñi Moreno resulta prometedor per la conversa que tindran ells dos.

De fet, encara que l'entrevista no es podrà veure fins dissabte que ve 30 de juliol, el cert és que ahir el col·laborador Miguel Frigenti va donar tots els detalls en directe a Sálvame.

«Sé el que ha passat a la trobada entre Omar Sánchez i Anabel Pantoja», començava dient. «Ha estat una trobada amb molta tensió, en què destaquen, d'una banda, la passionalitat d'ella i, d'altra banda, la racionalitat».

«Hi ha hagut un moment clau en què Anabel s'ha trencat completament, ha trencat a plorar. I una cosa que ha cridat moltíssim l'atenció és que durant tota aquesta trobada, ella li ha insistit si continuarà formant part de la seva vida d'alguna manera», explicava.

«Ella vol seguir tenint una unió amb ell, aquesta era la seva màxima preocupació, li ha insistit diverses vegades», anunciava.

Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja s'ha enfrontat a la seva exparella | Mediaset

 

El retrobament més esperat entre Anabel Pantoja i Omar Sánchez

No hi ha dubte que aquestes paraules no li hauran agradat gens a Yulen Pereira. I és que a l'esportista no li haurà fet gràcia que la seva nova xicota li hagi dit a Omar Sánchez que vol seguir formant part de la seva vida.

D'altra banda, la mateixa Toñi Moreno va voler avançar el que havia passat. «Si he de triar una paraula és emotivitat, però també hi ha hagut molta tensió. Anabel s'ha trencat moltes vegades, ha abandonat el plató una vegada perquè la sitaució l'ha superat», deia.

«No ha pogut mirar-lo als ulls fins que ha passat una bona estona. Us sorprendrà més la postura que ha tingut Omar que la que ha tingut Anabel, jo m'he quedat sorpresa amb ell», confessava.

A més, el dissabte 30 de juliol es veurà el canari respondre la famosa pregunta de si vol signar el divorci o no. De manera que el pròxim lliurament del programa, sens dubte, donarà molts titulars.