Primer pla de Julia Janeiro.

Julia Janeiro amenaça de parlar i posa Belén Esteban contra les cordes

Julia Janeiro té diverses ofertes damunt la taula

Julia Janeiro ha optat per seguir un camí radicalment oposat al dels seus pares. Va tenir l'oportunitat de fer-se un lloc al món de la televisió, però sempre va rebutjar totes les propostes que li van arribar. Tot i això, no es descarta que d'aquí a un temps canviï d'opinió i pugui posar contra les cordes Belén Esteban.

La filla de Jesulín i María José Campanario continua amb la seva carrera d'influencer, que li aporta popularitat i una gran quantitat de diners. També està molt centrada en la seva família i en la seva relació amb el futbolista Tommy Rossi. Té motius per somriure, sobretot després de l'arribada al món del nou germà.

▶️ Belén Esteban señala y acusa a la OCU tras la pésima nota que ha recibido su marca 'Sabores de la Esteban'

En algun moment es va contemplar la possibilitat que Julia participés en les exclusives que concedirien els seus pares arran del naixement. Però finalment van canviar d'opinió i no van vendre el reportatge gràfic amb el bebè. Sabien que la presència de la filla augmentaria considerablement l'oferta.

L'entorn del torero sap l'enorme interès que la jove desperta. Mai no s'ha assegut en un plató com a convidada ni tampoc ha participat en un reality. I això que ofertes no li han faltat durant els últims mesos.

Guarda molts secrets de la família, i en el cas que parlés podria tremolar Ambiciones. Però també la casa de la 'princesa del poble'. Durant molts anys va mantenir una relació molt tensa amb el destre i no li perdonen totes les crítiques que va llançar cap a ell durant aquest temps.

Julia Janeiro
Julia Janeiro sap molts secrets de la seva família. | GTRES
 

En qualsevol cas, sembla que ara tot està més tranquil. Belén Esteban confirmava fa uns dies al Deluxe que Jesulín s'estava comportant molt bé amb Andrea i era una cosa que agraïa. També s'havia interessat per ella després del seu contratemps al plató de Sálvame.

Julia Janeiro ha optat per guardar silenci, una decisió molt intel·ligent per part seva. Aquesta estratègia també l'ha fet servir la seva germana i li ha funcionat força bé. Fins i tot els seus pares es decantaven per aquesta opció després del naixement del bebè.

Volen fer una vida més discreta, sense patir l'assetjament dels mitjans. Això explicaria la seva postura de no comercialitzar amb l'arribada al món del nen. Volen mantenir un perfil baix, fugint dels focus.

No volen per res del món que cap de les dues filles s'impliqui en aquests moments en un projecte televisiu. Saben que això seria un motiu perquè els mitjans carreguessin de nou contra ells. Així li ho haurien fet arribar a la influencer, que de moment no ha considerat oportú fer el salt als platós.

Julia Janeiro es podria reunir amb la seva germana

Julia Janeiro podria rebre una quantitat de diners molt elevada per asseure's en un plató. És un personatge que genera molt d'interès. Fa molt de temps que intenten convèncer-la perquè entri a formar part de l'espectacle mediàtic.

La intenció de Mediaset, com recull La Nueva España, seria ajuntar-la en un programa amb Andreíta. Això suposaria tot un al·licient per a l'audiència. I a Telecinco no volen desaprofitar aquesta oportunitat, que aconseguiria reunir milions de persones davant del televisor.

Foto de Belén Esteban i Andrea Janeiro.
Belén Esteban té motius per preocupar-se si Julia decideix trencar el seu silenci. | Europa Press
 

Tot i això, els dirigents de la cadena saben que això és molt complicat. A més, per les dues parts, ja que cap no és partidària d'implicar-se en aquesta mena de jocs. Saben que això arruïnaria els seus plans de mantenir-se a l'anonimat.

Julia és conscient de tot el que comportaria. Les crisis dels seus pares, la relació amb la seva germana o Belén Esteban serien alguns dels temes que hauria d'abordar.