Imatge del plató de Ya es verano, el nou programa dels caps de setmana a Telecinco

Mor una coneguda reportera de Telecinco amb només 38 anys

Commoció a Telecinco per la mort d'una jove reportera

Commoció a Telecinco. I és que la mort d'una jove periodista, coneguda per les seves aparicions en diversos programes de la cadena, ha deixat tothom molt tocat.

Durant aquest cap de setmana, han estat diversos els espais televisius de Telecincoque s'han fet ressò d'una pèrdua tan tremenda. Així doncs, tant Socialité, presentat per Nuria Marín, com Ya es verano, en el primer cap de setmana d'estrena, han dedicat unes sentides paraules a la difunta.

La jove és Mónica Domínguez Blanco. Reportera de diversos programes de Mediaset, era habitual veure-la, micro a la mà, cobrint diversos fronts informatius. Davant la seva pèrdua, han estat molts els companys, tant de Telecincocom de Cuatro, els que han volgut enviar-li un missatge de comiat.

Dolor a Telecinco per la mort de Mónica Domínguez

Així doncs, Nuria Marín finalitzava Socialité amb unes boniques paraules per a la seva companya i dedicant-li el programa com a homenatge pòstum. També Roberto Arce, en nom de tot l'equip de Cuatro al dia, li dedicava unes sentides paraules.

«Avui acomiadem una companya. Mónica Domínguez ha mort de càncer als 38 anys a Ponferrada, la ciutat on va néixer. Va ser reportera en diversos espais de Mediaset com Cuatro aldía», deia.

Actualment, formava part de la plantilla de Viajeros Cuatro i Arce va explicar que «precisament viatjar era una de les passions de Mónica, a la qual recordarem sempre per la seva vitalitat i el seu somriure perenne».

La tristesa també envaïa Ángeles Blanco, conductora de l'informatiu de Telecinco. La periodista ha destacat que «era una dona alegre, plena de vitalitat, que vam poder veure en diversos programes d'aquesta casa».

Per la seva banda, Carme Chaparro, també ha publicat un emotiu missatge a les seves xarxes afirmant que «acaba de morir aquest somriure etern, una de les persones més afectuoses, bones i transparents que m'he trobat en aquesta professió en què res és el que sembla».

Les llàgrimes d'Alexia Rivas per la mort de Mónica

Una de les persones més afectades per la mort de Mónica ha estat la tertuliana de Ya es verano, Alexia Rivas. En aquest programa es feien també ressò de la mort de la jove després de lluitar contra un càncer.

Verónica Dulanto, en el seu primer cap de setmana com a presentadora de l'espai, ha dedicat unes sentides paraules cap a la seva companya. «Ens deixa amb la seva bona feina, la seva companyonia i amb el seu somriure etern i enorme que tenia», deia la presentadora.

Presa de l'emoció, no ha pogut continuar parlant de manera que ha passat la paraula a Alexia Rivas que, a més a més, era amiga personal de Mónica. L'amiga d'Omar Sánchez, amb llàgrimes als ulls, ha parlat de manera entretallada.

Imatge d'Alexia Rivas plorant per la mort de Mónica Dominguez a Ya es verano
Alxia Rivas, amiga personal de Mónica Dominguez, no ha pogut aguantar el plor | Telecinco

«Només puc recordar els seus pares, que són dues persones meravelloses. El més important que tenia Mónica eren ells i Ponferrada. Et vull donar les gràcies i que descansis», deia trencant a plorar desconsoladament.

Mónica Domínguez, viatgera incansable i molt estimada per tothom

Mónica està rebent moltíssims missatges de comiat i tots destaquen la seva senzillesa, bondat, sinceritat i somriure. Mónica era una viatgera incansable i prova d'això són les desenes de fotos que publicava a les seves xarxes socials. S'hi veu sempre somrient des de diferents destinacions i amb missatges optimistes i carregats de vitalitat, estant ja en plena lluita contra la malaltia.

L'últim, publicat fa pocs dies, en què apareix amb el seu gos Lion al Pic Aquiana, a El Bierzo, a la seva terra, compta amb un missatge significatiu. Mónica reflexiona sobre que «la preocupació mai guareix res, però et roba la vida». Recordant aquest moment de fa uns mesos en aquesta muntanya a prop de casa seva, recordava també «la zona del meu poble on van créixer els meus avis».

Mónica conclou el missatge amb un «el que mor sempre torna a néixer». L'amor que ella ha deixat a aquest món i a totes les persones que la coneixien és la prova real que la reportera sempre romandrà al record i al cor dels seus companys, familiars i amics. Descansi en pau.