Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Matamoros amb una gorra

Kiko Matamoros, preocupat pel problema de salut que afecta la seva filla

Anita Matamoros ha parlat sobre els seus problemes de salut

Anita Matamoros s'ha endut un bon disgust. I és que, després d'un temps preocupada per certes malalties físiques, el seu metge li ha acabat confirmant el pitjor.

La 'influencer' explicava als seus seguidors que, després de sotmetre's a les darreres anàlisis, els metges descobrien l'origen de la seva malaltia. Segons sembla, té una hèrnia a les cervicals.

Després de reunir-se amb el traumatòleg, Anita compartia a les xarxes socials que li havien demanat una ressonància i una radiografia.

Anita Matamoros posant somrient en un photocall
Anita, filla de Kiko Matamoros, ha parlat sobre els problemes de salut | GTRES

«M'han dit que no m'operi, que segueixi cuidant-me, anant al físio i que eviti el que sé, que em fa mal al coll», explicava una mica preocupada. «A veure si no ha empitjorat», expressava mantenint-se positiva en tot moment.

Un disgust que ara ha entelat la felicitat del seu pare, Kiko Matamoros, que recentment anunciava el seu casament amb Marta López Álamo. I és que, malgrat que fa temps que no es parlen, el tertulià no perd l'esperança de poder arreglar les seves diferències.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros demanava matrimoni a Marta López en ple directe | TELECINCO

Matamoros confessava que mai havia deixat de preocupar-se per la seva filla petita i que segueix deixant-li la porta oberta per quan estigui disposada a perdonar-lo.

El tertulià decidia obrir el seu cor com mai en ple directe. «M'he adonat que no només ets la dona de la meva vida, ets la dona per a tota la meva vida. M'has ensenyat a estimar, amb tu he après a estimar», li confessava a la seva xicota.

«M'has ensenyat a estimar. Tot i la meva edat, i del que es pugui pensar, amb tu he après a estimar. He decidit que em vull casar amb tu. Passarem per l'altar si tu vols, vestida de blanc com tu vols. Vull fer-te feliç i viure cada dia de la meva vida pendent de tu i per a tu», afegia deixant clares les seves intencions.

Kiko Matamoros demana matrimoni a la seva xicota

D'aquesta manera, Marta i Kiko passaran properament per l'altar i no poden estar més feliços, encara que no sabem com s'haurà pres Anita la notícia.

«Ho vull tot amb ell. Ell respecta els meus temps, i aquesta és una altra mostra d'amor que em dona. Tinc molta feina i altres prioritats que no poden ser cuidar un nen, però sí que vull ser mare en un parell d'anys», confessava la model.

Així les coses, no hi ha dubte que la Marta ha sabut intervenir en tots els conflictes que Matamoros té a la seva vida, propiciant un acostament amb els seus fills. No obstant això, mai ha acabat de tenir bona relació amb la menor del clan.

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Kiko Matamoros vol fer les paus amb la seva filla Ana | Catalunya Diari

«L'únic que espero és que la meva filla sigui feliç, que sàpiga que per estimar-la no l'he de tenir al costat. L'estimo com estimo qualsevol dels meus fills», deia Kiko sobre la filla que té en comú amb Makoke.

«Quan necessiti alguna cosa estaré allà, vulgui ella o no. No l'oblido, forma part de la meva vida i jo de la seva. La porto al cor i cada dia me'n recordo de tots. Que ho sàpiga», deia, deixant molt clar que sempre estaria al seu costat per molt disgustada que estigués amb ell.

Makoke pujant a un cotxe
L'ex de Kiko Matamoros ha deixat clar què li sembla el casament | GTRES

Tot i que Anita encara no s'ha pronunciat sobre les futures noces, la seva mare, Makoke, no dubtava a fer-ho obertament.

«Que bonic. A veure si aquesta és la veritable. Jo veig això i és la segona vegada que ha demanat a una dona que es casi amb ella. Kiko no s'ha casat mai per l'església. Ell és molt ateu», comentava sobre això.

«És força desagradable. La meva filla em demana que no se'n parli, li faig cas, no com ell. Només dic que per defensar la teva xicota no has de desqualificar la teva filla», apuntava sobre la bretxa familiar.

Tot i això, també manifestava el seu desig que acabessin reconciliant-se algun dia. «Tant de bo hi hagués una reconciliació, tu com a mare sempre vols el millor per als teus fills. El millor per a mi és que s'emportessin bé», manifestava amb sinceritat.