Muntatge Andrea Janeiro i Belén Esteban

Andrea Janeiro, en alerta: es confirma el secret que amagava la seva mare

Andrea Janeiro és testimoni directe de les sortides de to de la seva mare

Belén Esteban fa 13 anys que és a Sálvame i ja sap de sobres com n'és d'imprevisible el programa que presenta cada tarda Jorge Javier Vázquez.

Si alguna cosa caracteritza el programa, és el fet que mai saps què passarà ni quina esbroncada sorgirà entre els col·laboradors.

El cas és que Belén Esteban s'ha tornat a emportar un disgust per un dels temes més delicats que s'ha abordat aquesta setmana al plató de Telecinco.

Un assumpte relacionat amb una amiga de la 'princesa del pueblo' que ha fet esclatar la de Paracuellos i ha deixat el seu lloc de treball quan ningú no s'ho esperava.

Belén Esteban esclata després de les crítiques a la seva amiga

Les esbroncades entre els col·laboradors dins de Sálvame solen ser força freqüents, especialment a causa de malentesos. Si parlem del que ha passat aquest dimecres, tot ha esclatat per una persona que no era al plató, i no és cap altra que Raquel Bollo.

Raquel Bollo
Les crítiques cap a Raquel Bollo han fet esclatar Belén Esteban. | Telecinco
 

L'extertuliana de Sálvame és al focus de les crítiques després d'haver estat acusada de deure molts diners als propietaris de les seves últimes cases. Unes acusacions que s'han afegit a les de la roba que ven Bollo a la seva botiga de Sevilla.

I és que, segons Mahi Masegosa, exconcursant de Maestros de la Costura, la roba que ven Raquel tindria uns preus desorbitats. Ho afirma d'acord amb el pobre material amb què fa aquesta roba. Una qualitat que deixa molt a desitjar, com es va comprovar ahir a l'espai de Telecinco.

Belén Esteban abandona el plató fora de si

Belén Esteban, amiga de Bollo, no la va poder defensar com hagués volgut l'andalusa i va acabar encarant-se amb María Patiño. «Fa dos dies que jo estic callada. Em sembla una putada que Raquel es guanyi la vida venent vestits i li feu això», ha sentenciat, segons abans d'abandonar el plató entre llàgrimes.

Belén, molt enfadada, ha deixat la cadira i s'ha dirigit fins a la posició dels tècnics de so perquè li traguessin el micròfon de forma immediata.

Foto de Belén Esteban.
Belén Esteban ha abandonat el plató del programa on col·labora cada tarda. | Telecinco
 

«Esteu jugant amb la seva feina», ha incidit la col·laboradora, i també ha carregat contra el director del programa, David Valldeperas. «No m'aclaparis més que fa dos dies que ho fas. Raquel està perdent la feina per això i em sento malament perquè no sé com defensar-la», li deixava anar.

El cas és que, després d'uns minuts d'alta tensió, Belén s'ha calmat i tot s'ha acabat aquí.

María Patiño s'ha acostat a Belén per demanar perdó a la seva companya. «Belén, et demano disculpes. M'he equivocat. M'he sentit atacada perquè em semblava que em deies que només érem aquí per arruïnar la vida a Raquel», ha entonat el mea culpa la periodista.

El toc d'atenció de Jorge Javier després de l'escàndol de Belén Esteban

Jorge Javier Vázquez, que no volia ficar-se al mig de la baralla, finalment els ha retret a totes dues la seva actitud. Els ha recordat la sort que tenen de treballar al programa i els ha retret que es cabregin tant per aquestes coses.

Belén Esteban seriosa
Belén Esteban s'ha guanyat l'esbroncada de Jorge Javier. | Telecinco
 

«Estem en un mitjà privilegiat. Gràcies a això, tots treballem. Quan surts fora d'aquí, si et fiques en altres històries, has d'anar amb compte perquè et miren amb lupa», ha sentenciat.

«Raquel haurà de treballar més perquè no li torni a passar això. Ha de lluitar i intentar fer-ho millor», ha prosseguit el català.

«Si aprofitem la nostra popularitat per fer altres coses, cal saber que hi ha coses bones i d'altres que no ho són tant. No estem destrossant vides. Estic fins als nassos d'això», ha conclòs el seu discurs.