Primer pla de Christian Gálvez

Dilluns 21 de març: el dia que Christian Gálvez entregarà 700.000 euros

Christian Gálvez rep una bona notícia al seu programa

Christian Gálvez torna a estar molt il·lusionat. I no només perquè ha triomfat en l'amor al costat de Patricia Pardo. També li somriu la fortuna laboral amb Alta tensión.

En uns dies repartirà al seu programa un premi de 700.000 euros. Mediaset ja havia advertit fa un temps que lliurarien el premi més alt en la història de Cuatro. Ara ja coneixem quan serà la gran data.

En lloc de mantenir el misteri, van optar per revelar el dia que Christian faci milionari a un concursant. De fet, ja ho estan promocionant per aconseguir captar el nombre més gran d'espectadors per a la cita. Es tracta d'una estratègia força arriscada, però de moment ja li estan aportant beneficis.

El format va excedir aquest dimecres la mitjana de la cadena establint una quota del 5,8%. Ens trobem amb la millor marca històrica de l'espai des que fes el salt a Cuatro. En els sis mesos que porta en antena mai no va poder aconseguir aquestes xifres, reunint 346.000 espectadors davant del televisor.

L'anterior rècord es va establir el 13 de desembre passat. En aquella ocasió el percentatge va ser del 5,6% i 255.000 seguidors.

Arran d'anunciar el lliurament d'aquest premi han vist com les audiències s'enfilaven. En qüestió d'una setmana es va passar del 4,7% i els 246.000 espectadors a augmentar la quota un 1,2%. El resultat són 100.000 persones més.

El premi es lliurarà aquest dilluns 21 de març a partir de les 12:45. Es mantindrà l'horari de sempre, malgrat que alguns confiaven que es traslladés el concurs al prime time. És una pràctica molt utilitzada quan es reparteix un premi amb una quantitat de diners molt elevada.

També sorprèn la decisió que va prendre el programa de Christian Gálvez a darrera hora. Va revelar la identitat dels participants que lluitaran per aconseguir el milionari premi. A l'anunci de la cadena anunciaven que «Bárbara, Jaime, Josué i Rocío lluitaran pel premi a Alta tensión».

Però no es conformen a donar aquesta informació. També a la promo es recull el panell que farà ric un concursant. Molts dels que apareixen a les caselles són grans llegendes de la boxa, de manera que tot apunta que la pregunta vagi per aquí.

No serà la primera vegada que el presentador reparteixi un premi d'aquestes característiques. Es pot dir que ja té una àmplia experiència en aquest sentit. Durant la seva etapa al capdavant de Pasapalabra va lliurar quantitats de diners molt alts, així que es pot considerar tot un expert.

Christian Gálvez somrient presentant 'Alta tensión'
Christian Gálvez donarà aquest dilluns el premi més gran de la història de Cuatro | Mediaset

 

Christian Gálvez ho aposta tot a l'amor

Christian Gálvez està molt centrat en la faceta de presentador. A més de conduir Alta tensión, també té amb un espai radiofònic a Cadena Dial. Precisament en ell va tenir l'oportunitat de declarar el seu amor a la seva nova xicota.

Per primer cop parlava en públic dels seus sentiments i de la seva relació amb Patricia Pardo. El poc temps lliure que li deixa la feina procura passar-ho al seu costat. Les trobades entre la nova parella són pràcticament diàries.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant per Madrid
Christian passejant amb la seva nova parella | Europa Press

El cap de setmana passat se'ls va poder fotografiar per primera vegada junts pel carrer. Ho feien de la mà i amb total naturalitat, demostrant que són una parella que s'ho pren seriosament. No tenen previst amagar-se, però tampoc no parlaran de la seva història d'amor a la televisió.

Tant Christian com la periodista gallega aposten per ser discrets. Volen portar el seu romanç amb total normalitat i sense patir l'aclaparament de la premsa del cor.