Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

Andrea Janeiro i el plat de menjar que està prohibit a casa seva

Andrea Janeiro seguirà la dieta de la seva mare, Belén Esteban

Andrea Janeiro, filla de Belén Esteban, s'ha guanyat el respecte de tots els periodistes que es dediquen a la crònica social. No vol formar part del món de l'espectacle i encara que ha rebut centenars d'ofertes, mai ha parlat. Tot i això, pertany a una família molt influent, així que ometre la seva presència és impossible.

La jove està en boca de tots perquè Belén Esteban, la seva mare i gran defensora, ha estat molt de temps pronunciant el seu nom als platós. Des que va aconseguir la majoria d'edat, la col·laboradora va deixar de parlar-ne, però ja era massa tard. El problema és que Andreíta és extremadament discreta i en cap moment no ha comercialitzat amb els seus secrets.

Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu
Andrea Janeiro i Belén Esteban formen un equip perfecte. | CEDIDA

Belén Esteban exigeix que els mitjans de comunicació deixin d'aprofitar-se de la fama de la seva filla, ja que ella vol ser una persona anònima.

La princesa de poble ha amenaçat de demandar tothom que expliqui mentides sobre la seva filla, però ningú ha dit res que no sigui cert. La jove és força estimada i mai ha protagonitzat cap escàndol, motiu pel qual tothom la respecta.

Andrea Janeiro ha tornat a primera línia perquè Belén Esteban ha confessat que ha seguit una dieta molt estricta per perdre gairebé 10 quilos. La tertuliana havia guanyat força pes els últims anys i s'ha posat en mans d'especialistes per superar els seus lleugers complexos. Segons informa un conegut mitjà de comunicació, Esteban ha prohibit molts aliments a casa seva.

Andrea viu fora d'Espanya perquè volia esquivar els reporters i intentar tenir una vida íntima. Per això, va decidir estudiar al Regne Unit i mudar-s'hi després de complir els 18. Tot i això, visita a Belén Esteban amb freqüència i ha d'adaptar-se al menú que posa la col·laboradora, que presumeix de cuinar amb un gran mestratge.

Andrea Janeiro, orgullosa: «Cada vegada millor»

Andrea Janeiro ha descobert el secret de Belén Esteban: està seguint una dieta estricta que li ha tornat al seu estat físic natural. La col·laboradora reconeix que sempre ha tingut «panxeta», però garanteix que de jove tenia bon cos. El problema és que els canvis hormonals li han passat factura i últimament ha augmentat de pes.

Belén Esteban ha confessat per Instagram que ha acudit a especialistes per posar-se en forma com més aviat millor. «Des que segueixo aquesta dieta, em vaig notant cada vegada millor i al final tindran raó perquè de moment vaig complint». La col·laboradora està seguint un pla nutricional força seriós i ha eliminat el sucre i els hidrats de carboni de la seva dieta. També ho ha adaptat a la filla, Andrea Janeiro, que la recolza.

La jove està orgullosa de Belén perquè sempre aconsegueix tot allò que es proposa i ha demostrat ser una dona altament responsable. S'alimentaran a base de verdura, peix i carn quan visiti la seva mare. La col·laboradora vol perdre pes i sap que l'única manera d'aconseguir el propòsit és gaudir d'una alimentació saludable.

Andrea Janeiro respecta Belén: «Cinc menjades»

Andrea Janeiro no té cap problema relacionat amb el seu pes, però entén que per a Belén Esteban és important portar una dieta estricta. No li ha posat cap impediment i és un dels seus grans suports en aquesta aventura. Segons alguns mitjans, la princesa del poble no hauria de passar gana perquè fa «cinc menjades al dia».

Belén es troba en la millor etapa de la seva vida, ja que s'ha endinsat en el món empresarial i els seus èxits no s'han fet esperar. L'únic que li queda per recuperar el somriure és eliminar els complexos que fa tant temps que arrossega. El seu entorn confia que superarà amb èxit aquest obstacle perquè és una dona de somnis complerts.