Andrea Janeiro mira a cámara

Andrea Janeiro ja coneix l'última hora sobre el seu nou germà

Andrea Janeiro està molt emocionada amb el naixement del nadó de Jesulín i María José Campanario

Andrea Janeiro està molt emocionada, i és que està a punt de conèixer el seu nou germà. El fill de Jesulín i María José Campanario estaria a punt de néixer i tots estan molt pendents.

De fet, el nen arribaria abans del que s'esperava, ja que a causa del seu delicat estat de salut, l'odontòloga té el part programat.

El bebè es troba en perfecte estat i ja hauria agafat un pes considerable, per la qual cosa estaria llest per néixer.

Imatge d'Andrea Janeiro amb el seu nou canvi de look
Andrea Janeiro està molt emocionada amb l'arribada del seu nou germà. | Catalunya Diari

 

Tot i la fibromiàlgia que pateix Campanario, ha portat l'embaràs de la millor forma possible.

«En cap moment no hi ha hagut preocupació més enllà de la lògica. María José ha tingut un embaràs molt normalet ni s'ha temut res», asseguren des del seu entorn més proper.

I, «tot i estar molt cansada i trobar-se pesada, està tranquil·la i confia que tot sortirà bé».

Per tant, dins de molt poc tant Andrea com els seus dos germans podran conèixer el petit de la família.

Fotomuntatge de Julia Janeiro i Andrea Janeiro
Julia i Andrea Janeiro estan desitjant conèixer al bebè de María José Campanario. | Instagram/GTRES
 

Un nen que es portarà un total de 16 anys amb el seu germà Jesús Alejandro, 19 amb la seva altra germana Julia i 22 amb la filla de Belén Esteban.

A més, ja es pensa que el possible nom sigui Humberto, en homenatge al seu avi mort, el pare de Jesulín d'Ubrique.

De moment, encara desconeixem el dia que María José donarà a llum, però està clar que Andrea està convidadíssima a conèixer el seu nou germà.

Una gran alegria que arriba enmig d'una etapa força complicada per a la jove. I és que ho ha passat força malament després del terrible accident que va patir la seva mare en ple directe.

Andrea Janeiro, molt pendent de la recuperació de la seva mare

Belén Esteban es trencava la tíbia i el peroné després d'una aparatosa caiguda a Sálvame, un fet que ha tingut molt preocupada la seva família.

Així, l'entorn proper a la de Paracuellos assegurava que l'ex de Jesulín ha posat tot de part seva per recuperar-se com més aviat millor.

Encara que està resultant força dur i requereix grans esforços. «Ja comença a moure els dits dels peus i ha d'anar a poc a poc. La veiem millor d'ànims, però és evident que li costarà recuperar-se del tot», sostenen.

Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu
Andrea Janeiro ha estat molt pendent de la seva mare. | Cedida
 

«Ho ha passat molt malament, amb molts plors i dolors, els primers dies van ser terribles. Estava amb la moral per terra. El seu marit Miguel Marcos està sent el seu suport més gran, és un home amb una fortalesa increïble. És molt positiu i contagia el seu estat d'ànim a qualsevol».

Belén va ser operada el 6 de maig a la madrilenya Clínica La Luz i li van col·locar vint caragols i dues plaques.

«No m'he fet una fractura, m'he fet un fracturón, m'he destrossat el peu», confessava Esteban.

Imatge de Belén Esteban en una ambulància.
Belén Esteban va haver de passar pel quiròfan després de trencar-se en directe la tíbia i el peroné. | GTRES
 

A més, reconeixia que la insistència de la premsa l'està angoixant una mica. «Jo estic molt agraïda a la premsa, sé que desperto interès, però és sortir i que et fiquin un micro...», es lamentava.

«És que surto fora amb Miguel i em fan fotos. Vull tranquil·litat», demanava «No puc recolzar el peu en unes vuit setmanes. És que m'he trencat la tíbia i el peroné i hi ha hagut desplaçaments».

«És que m'emociono amb tot, estic sensible amb tot», assegurava. «Això necessita paciència i jo no la tinc. Tinc el meu marit al meu costat, la meva família i amics. Però sobretot, tinc Miguel al meu costat. Jo sé que ha canviat torns... No s'ha separat de mi ni de dia ni de nit», agraïa al seu marit.

▶️ Desvelan la última hora del bebé que esperan Jesulín de Ubrique y María José Campanario

"Se m'ha parat la vida tres mesos. Jo soc una tia molt activa i veure'm així és molt dur. Jo sé que hi ha coses pitjors, però també sé que hi ha coses millors".