Rocío Carrasco i María Teresa Campos

María Teresa Campos destapa el secret familiar que enfonsa a Rocío Carrasco

María Teresa Campos i Rocío Carrasco ja no estan tan unides com abans

María Teresa Campos ha trencat el seu silenci i no ha deixat ningú indiferent. La comunicadora concedia una polèmica entrevista en què deixava clar que la seva relació amb Rocío Carrasco no passava per un bon moment.

A més, revelava detalls encara desconeguts sobre Ortega Cano i la vegada en què el torero se li va insinuar.

«Ortega Cano està més gran i ara potser li va bé Ana María Aldón. Si s'entenen, doncs bé», assegurava respecte a la crisi que travessa la parella en el matrimoni.

María Teresa Campos ha conegut la veritat
María Teresa Campos està dolguda amb Rocío Carrasco. | Europa Press
 

María Teresa, que sempre ha estat molt unida als Mohedano i a 'la más grande' recordava una curiosa anècdota que va tenir lloc durant la comunió de Gloria Camila i José Fernando.

«Un dia estaven celebrant la comunió del nen i la nena que havien adoptat. Van tocar una música i Ortega em va treure a ballar perquè Rocío estava atenent la gent», relatava a la seva recent entrevista.

«Em vaig posar a ballar i em diu Ortega: 'Tu saps una cosa? Que m'estàs posant, i a mi no em posen més que les dones que són molta dona'», assegura la mare de Terelu Campos i Carmen Borrego.

Imatge de Rocío Carrasco i María Teresa Campos a punt de fer-se una abraçada
María Teresa Campos i Rocío Carrasco ja no estan tan unides com abans. | Europa Press
 

«S'expliquen moltes coses en el sentit que Rocío també vivia la seva vida com a artista i com tot això. Però jo crec que Ana María Aldón potser ens podia explicar més coses, a veure com és amb ella. Perquè jo he sentit coses, però com que no les he vist...», sentenciava sobre això.

I és que María Teresa considera que la dona d'Ortega Cano ha hagut de suportar molts menyspreus, motiu pel qual es mostra tan freda i distant.

Ana María assegurava que s'havia cansat d'estar en un segon pla i exigia que el seu marit li donés el seu lloc.

A més, respecte a l'arribada de Gloria Camila i José Fernando a la família, Campos assenyala que va ser Ortega Cano el que va voler portar els nens.

«Els nens els va adoptar Ortega perquè va voler. Un dia al cotxe vaig rebre una trucada de telèfon i era Rocío Jurado i dic: 'Què fas?' i em va dir: 'Ai Teresa, doncs jo aquí posant rentadores!' I l'altre va voler haver adoptat més! En volia quatre, cinc o sis», recorda la periodista.

María Teresa Campos revela que la seva relació amb Rocío Carrasco està trencada

La veritat és que el distanciament entre Rociíto i la seva 'família triada' ja és més que notable. Un fet que es feia força evident davant l'absència de Carrasco al casament del fill de Carmen Borrego.

«Jo crec que Rocío tenia alguna cosa sobre la seva mare aquell dia, però no ho sé. Últimament estem menys unides, perquè com ella ha fet moltes coses i tal... Però abans, els caps de setmana eren a casa meva», confessava Maria Teresa.

A més, la comunicadora no entén l'enrenou que s'ha generat al voltant del casament del seu net. «Només va ser un casament, no ho entenc», al·lega.

Rocío Carrasco, María Teresa Campos, Carmen Borrego i Terelu
La relació de Rocío Carrasco amb 'Las Campos' penja d'un fil. | GTRES
 

Mentre que la seva filla Terelu manifestava públicament el seu disgust davant l'absència de Rocío i Fidel a l'esperat enllaç.

A Terelu Campos sí que la sorprèn. «I sobretot per una persona, que és la meva mare. És el primer net que es casa».

«No em sembla normal que Rocío Carrasco i Fidel Albiac no acudeixin al casament», sentenciava. «No sé quina és l'explicació que ha donat».

María Teresa Campos i Ortega Cano
José Ortega Cano se li va arribar a insinuar a María Teresa Campos. | CatalunyaDiari
 

«Potser me la donen i ho entenc, però com que jo no tinc cap explicació, no ho sé. A mi no se m'ha donat ni jo l'he demanada. A mi no em sembla normal i això no ha de molestar ningú», assegurava.

Per la seva banda, Carmen Borrego intentava restar importància a l'assumpte. «No és un casament de famosos, és un casament familiar i ni ve Belén Esteban, ni ve Rocío Carrasco», sostenia.

«No pot venir al casament i no hi tinc cap problema, potser el teniu vosaltres, jo, per descomptat, no el tinc», concloïa.

▶️ Así responde Rocío Carrasco cuando le preguntan si sus hijos la han felicitado por el cumpleaños