José Fernando Ortega i la seva mare Rocío Jurado

José Fernando Ortega, trencat en saber què pensava d'ell la seva Mare Rocío Jurado

José Fernando, paralitzat després de saber la veritable opinió de la seva mare

José Fernando Ortega és conscient que no ha tingut una vida gens senzilla. Els seus problemes d'addiccions, el seu breu pas per la presó i un caràcter una mica problemàtic el van fer caure als inferns massa jove.

Des de fa uns anys, el fill d'Ortega Cano va entrar en un psiquiàtric per tractar-ne les addiccions. Després de passar per diversos centres, el 2017 va trobar el definitiu a la Comunitat de Madrid.

Això sí, la seva entrada al centre psiquiàtric San Juan de Dios de Ciempozuelos s'allargarà més del que pensava, ja que el jove no acaba de superar els seus problemes mentals. I des del centre mateix li han suggerit que ha d'estar més temps intern en aquest psiquiàtric.

José Fernando Ortega
José Fernando Ortega ho ha passat malament   | GTRES

Així, José Fernando continua intentant curar-se del tot i, mentrestant, aquesta setmana ha estat notícia a col·lació d'una entrevista que ha ofert María Teresa Campos a Diez Minutos.

José Fernando coneix, finalment, l'opinió de la seva mare sobre ell

La matriarca de les Campos s'ha obert en canal davant del seu amic, el col·laborador de 'Sálvame' Kiko Hernández, i ha parlat de diversos temes d'actualitat. Ha opinat sobre les grans polèmiques que afecten la seva família, però no s'ha quedat aquí.

José Fernando i Rocío Jurado
José Fernando descobreix què opinava la seva mare | Catalunya Diari

També l'hem vista referir-se a la seva amiga Rocío Jurado, igual que a diferents membres de la família de la cantant. Un d'ells ha estat José Fernando Ortega, que recordem va ser adoptat amb la seva germana per la mare de Rociíto quan aquest només tenia sis anys.

La mare de Terelu i Carmen Borrego ha revelat davant l'impacte de tots una conversa privada que va mantenir amb Rocío Jurado sobre l'adopció dels fills. Parlem d'una breu xerrada que no deixa indiferent ningú i que no agradarà gens al fill gran d'Ortega Cano.

«Els nens els va adoptar Ortega perquè va voler»

El cas és que, un dia qualsevol, Teresa Campos va parlar amb Rocío de diverses confidències i una no la deixa en gaire bon lloc. «Els nens els va adoptar Ortega perquè va voler», van ser les paraules de l'artista a la Campos.

«Un dia al cotxe vaig rebre una trucada de telèfon i era Rocío Jurado i dic: 'Rocío, què fas?', i em va dir: 'Ai Teresa, doncs jo aquí posant rentadores!, i l'altre en volia haver adoptat més. En volia quatre, cinc o sis'», va confessar la de Chipiona a la veterana periodista.

José Fernando
José Fernando s'assabenta de la realitat | GTRES

Per si no n'hi hagués prou, un altre tema que té a veure indirectament amb el fill d'Ortega el va revelar María Teresa per a sorpresa dels lectors de la revista Diez Minutos. La matriarca del clan Campos va explicar a les pàgines de la publicació esmentada que el pare de José Fernando se li va insinuar a la comunió del jove.

L'altre episodi espinós que José Fernando no dóna crèdit

«Un dia estaven celebrant la comunió del nen i la nena que havien adoptat (Gloria Camila i José Fernando). Van tocar una música i Ortega em va treure a ballar perquè Rocío estava atenent la gent». Amb tot, María Teresa ha recordat el que va viure a les seves carns en aquell esdeveniment familiar.

«Em vaig posar a ballar i em diu Ortega: 'Tu saps una cosa? Que m'agrades molt, i a mi només m'agraden les dones que són molt dones'», va revelar que li va dir el torero. Unes revelacions que veurem si tenen algun tipus de reacció per part del colombià o del propi Ortega Cano.