Primer pla d'Ana Soria amb ulleres de sol

Les filles d'Enrique Ponce posen límits i ella explota

Ana Soria estaria sent vetada i fa front al menyspreu de les petites

Ana Soria i Enrique Ponce segueixen endavant amb la seva història d'amor, tot i haver d'enfrontar-se a nombrosos sots pel camí. I un està relacionat amb les filles del torero, Bianca i Paloma, que no acaben d'acceptar la parella del seu pare. Tant és així, que l'haurien vetat completament de les reunions familiars i es neguen a conèixer-la.

Enrique Ponce i Ana Soria.
Enrique Ponce i Ana Soria són molt feliços | GTRES

Un assumpte que porta de cap a Ponce, que té el cor dividit. Sobretot, perquè la seva filla gran encara no li perdona haver-se assabentat del nou romanç a través de xarxes socials. Així doncs, Ana mai pot acompanyar el seu xicot durant els seus viatges a Madrid per visitar les petites, encara que li encantaria.

Cal tenir en compte que Enrique decidia trencar el seu matrimoni de 20 anys amb Paloma Cuevas, mare de les seves dues filles, per començar una relació amb la jove d'Almeria.

Imatge de Paloma Cuevas i Enrique Ponce amb les seves filles
Paloma Cuevas, acompanyada de les seves filles i Enrique Ponce | GTRES

I els inicis de la seva història d'amor van ser força controvertits, ja que la parella no es tallava a l'hora de deixar anar la seva passió en públic. Fins i tot Paloma Cuevas va haver d'intervenir i demanar al seu ex que es relaxés amb les mostres d'afecte, ja que això podria fer mal a les seves filles.

A la llarga, tanta exposició mediàtica acabava afectant-los de la pitjor manera, tal com reconeixia la mateixa Ana. «M'ha fet molt de mal el que s'ha dit de mi. Jo pensava que traient-me les xarxes socials i intentant sortir del focus mediàtic tot això pararia, però he vist que no, que fins i tot ha anat a pitjor», explicava la noia.

▶️ Paloma Cuevas no se corta y le enseña a Enrique Ponce quién es el gran amor de su vida

Enrique Ponce i Ana Soria tenen grans plans de futur

«Som gent normal que intentem fer una vida normal, enamorats», afegia. «Estimo l'Enrique més que la meva vida», declarava. Mentre que, per part seva, sembla que el torero sent el mateix i fins i tot té grans plans de futur per a la seva relació.

«Li pesi a qui li pesi, l'Ana i jo estem molt enamorats. L'Ana és la dona més increïble, en tots els sentits, que he conegut i vull passar la resta de la meva vida amb ella. Estimo l'Ana amb bogeria», assegurava.

Ana Soria donant ànims a Enrique Ponce en una plaça de toros
Enrique Ponce amb el vestit de llums saluda Ana Soria en una plaça de toros | GTRES

«Estic buscant el moment adequat per demanar-li matrimoni», anunciava. «És la dona més meravellosa que he conegut mai. Vull passar la resta de la meva vida amb ella», afegia.

Des de l'entorn proper a la parella també aclaria els continus rumors de crisi i deixaven clar que «l'Enrique i l'Ana segueixen tan enamorats com sempre».

«Sí que és cert que ella no vol que Ponce torni a torejar, perquè, tot i que sol anar a veure'l a les corregudes, i que és molt taurina, ho passa veritablement malament», explicaven.

Enrique Ponce i Ana Soria prenent el sol en un veler
Enrique Ponce vol protegir Ana Soria del focus mediàtic | Europa Press

Però, malgrat això, el destre es planteja tornar a les arenes el proper any. «Seria una mena d'adeu, una retirada gradual i digna. Torejar en places de primera categoria i, si escau, saltar a les places americanes de més renom», deia.

A més, sembla que la parelleta també té cada cop més projectes en comú. I és que el gener passat constituïen una societat limitada, 'Kranevitte's 22', de la qual tots dos són administradors i socis a parts iguals. Una societat al nom de la qual han posat la parcel·la de 800 metres davant del mar on construiran la seva futura llar.

De moment, Ana i Enrique viuen en un luxós xalet situat a prop de la platja, havent fixat la seva residència a Almeria. Ara, perquè la felicitat de la parella sigui complet, només falta que les filles del torero vulguin donar una oportunitat a la xicota del seu pare.