Primer pla de la presentadora Anne Igartiburu

Anne Igartiburu es trenca en revelar als seus que ha arribat el final

Anne Igartiburu no sap com enfrontar-se a la decisió que canviarà la vida

Anne Igartiburu, presentadora del programa Corazón a TVE, s'emporta un gran desengany en assabentar-se de què té pensat fer la cadena de televisió espanyola.

 

El programa dedicat a la premsa del cor es va emetre per primera vegada el juliol del 1997 i, des de llavors, no ha parat de donar alegries als seus espectadors. Una cosa molt similar a España Directo, que va començar el 2005.

Imatge d'Anne Igartiburu posant a un photocall
Anne Igartiburu s'assabenta de la decisió dràstica de la cadena espanyola. | GTRES
 

La cadena espanyola ha aconseguit l'afecte i el suport de molts seguidors gràcies a aquests dos grans programes. Tot i això, la presentadora ha comentat als seus éssers més estimats que aviat canviarà la sort d'aquests programes veterans.

De sobte, La 1 ha pres una elecció que ha deixat a tothom sorprès, sobretot als col·laboradors de la cadena.

TVE elimina els dos clàssics de la seva programació

Segons comenta el diari ABC, la cadena TVE ha volgut posar punt final als seus dos programes més antics, Corazón i España Directo. Per això, el pròxim juliol, els espais televisius que han estat informant durant anys els espectadors es deixaran d'emetre.

Algunes fonts comenten que ha estat una decisió estratègica de José Pablo López, que és el director de Continguts del canal de televisió. Aquesta decisió podria estar relacionada amb la baixa audiència que darrerament hi havia als dos programes, sobretot, a España Directo, que ja havia estat cancel·lat el 2011.

Imatge d'un plató de TVE
TVE vol eliminar dos dels seus programes més antics, 'Corazón' i 'España Directo'. | RTVE
 

Val a dir que l'emissió diària, presentada per la periodista Anne Igartiburu, serà la que es veurà afectada. En canvi, alguns mitjans asseguren que el programa Corazón es podrà continuar veient el cap de setmana. Per tant, Cristina Fernández, presentadora d'aquesta secció, continuarà treballant al mateix espai.

Encara no han dit quina serà la substitució de Corazón i d'España Directo. Se sospita que es recorrerà a un concurs a la franja horària del programa de la tarda. De la mateixa manera, els informatius de La hora de La 1 s'allargaran fins a les 15.00 h per cobrir la franja dels matins.

Els equips dels dos programes seran redistribuïts per altres espais del canal de televisió. Anne Igartiburu segueix molt preocupada amb el seu lloc de treball, ja que el seu destí és totalment desconegut.

Imatge d'Anne Igartiburu presentant el programa 'Corazón' a TVE.
La presentadora de 'Corazón' té por perquè desconeix la seva pròxima feina. | TVE
 

La peça de roba que ha fet emmudir el públic

A partir del juliol, a més de trobar a faltar Anne Igartiburu, els seguidors del programa Corazón enyoraran els outfits tan característics de la presentadora.

Aquesta setmana, la col·laboradora de TVE ha estat al punt de mira de totes les seguidores. La granota lila que portava posada els ha encantat. A més, aquest color està molt en tendència aquest estiu pel fet que combina amb molts colors cridaners, com el rosa, el blau, el groc o el verd.

Primer pla d'Anne Igartiburu en un photocall
L''outfit' d'Anne Igartiburu ha tornat a causar sensació entre les seves seguidores. | GTRES
 

És un disseny de firma espanyola de Lady Pipa. Gràcies al seu coll halter, la seva cintura i el seu camal ample, aquesta peça de roba aconsegueix realçar les cames, afavorint moltíssim el seu tipus de cos.

A la botiga oficial, el preu de la granota és de 170 euros i encara hi ha disponibilitat. Per això, si necessitaves comprar-te una peça de roba per a aquest estiu, no t'ho pensis ni un minut més perquè aquesta és ideal.