Primer pla d'Aurah Ruiz plorant

Aurah Ruiz revela que han hagut d'operar d'urgència el seu fill

La canària s'ha mostrat preocupada pel seu nen

Aurah Ruiz sempre està molt pendent del seu fill, Nyan. Fa uns dies, el nen, de 4 anys, va haver de ser ingressat d'urgència a l'hospital., on va estar en observació durant uns quants dies.

Nyan pateix una malaltia rara des que va néixer, i les visites al centre mèdic són habituals. Al cap d'una setmana, l'exconcursant de 'GH VIP' va revelar els motius pels quals va estar hospitalitzat.

Tot feia indicar que el fill d'Aurah havia tingut una recaiguda, i així va ser, com ella mateixa va confirmar al canal que té a 'Mtmad'. Els seus seguidors havien estat molt atents a l'evolució de Nyan, però van haver d'esperar uns quants dies per saber com estava la situació.

Aurah va assegurar que abans de l'ingrés, Nyan havia experimentat avenços importants en la malaltia. Tot i això, hi va haver algun problema que ha frenat el procés de recuperació.

«No sabem què ha pogut passar», explicava la canària. No entenia els motius que van portar que el nen fos hospitalitzat. Va explicar que estava molt controlat a casa, sobretot després de la intervenció a què es va sotmetre fa més d'un any.

Imatge d'Aurah Ruiz plorant a un programa de Telecinco
Aurah Ruiz està molt pendent del seu fill | Mediaset

A partir d'aquell moment va començar a menjar pel seu compte. A quiròfan li havien retirat el sistema mèdic a través del qual s'alimentava per mitjà d'una xeringa. Tot i les cures que rebia, el menor va patir un descontrol important en els nivells de glucèmia.

A més, Aurah també va explicar que a Nyan «li administraran una medicació que és una bomba». D'aquesta manera volia compartir amb els fans l'última hora de l'estat de salut del nen, que ja es recupera a casa.

Aurah Ruiz es va mostrar una mica preocupada per com pot patir el seu fill amb el nou tractament. Tot i això, hi havia alguna cosa que la tranquil·litzava molt, i és que els metges van aconseguir regular els nivells de glucèmia del menor. En qualsevol cas, va ser un gran ensurt.

El pare del nen, Jesé Rodríguez, també ha volgut tenir un detall amb ell. La parella d'Aurah Ruiz està concentrat en l'eliminatòria d'ascens a primera divisió amb el Las Palmas, però va tenir temps per recordar-lo.

Fa uns dies, va publicar a les xarxes socials un missatge per a Nyan. No és gaire habitual que comparteixi fotos de la seva família, ja que gairebé tot el que publica sol ser relacionat la seva faceta professional. Aquesta vegada, però, va voler fer una excepció.

Va penjar una imatge molt tendra en què surt fent un petó a Nyan. I Aurah no va trigar a reaccionar. «Amors de la meva vida», va comentar a la foto.

Aurah Ruiz dona les gràcies als metges

Aurah Ruiz es va mostrar molt agraïda per la tasca dels facultatius. «Marxem a casa. Gràcies per tots els missatges que he rebut. I també vull donar les gràcies al personal sanitari, per tot», va dir a l'entrada de l'hospital.

Des de la unitat d'urgències pediàtriques de l'Hospital Matern Infantil de Gran Canària, es va encarregar de donar el comunicat mèdic. Per sort, tot havia quedat en un ensurt, del qual ja es recuperen a casa.

Aurah Ruiz amb Jesé Rodríguez fent-se un petó
Aurah Ruiz i Jesé Rodríguez, més units que mai | GTRES

Nyan va venir al món amb una malaltia de les anomenades rares. Tant el seu pare com la seva mare tenen «el mateix gen mutat. El nen ha heretat aquest gen, però el cos no li respon», va explicar la influencer.

Aurah va revelar que el seu nòvio i ella «genèticament no som compatibles. Els metges ens van arribar a preguntar si érem família». La jove canària ja respira més tranquil·la ara que sap que la situació està controlada.