Primer pla de Pepe Navarro

Pepe Navarro descobreix la prova que deixa amb la boca oberta als seus fills

Pepe Navarro tenia una cita decisiva als jutjats

Ahir al matí, dijous 2 de juny, Pepe Navarro declarava als jutjats de Violència sobre la Dona. Allà va veure's les cares amb Ivonne Reyes, que el va denunciar per la «por» que ella sent contra qui va ser la seva exparella.

Això de veure's les cares és un dir, perquè una de les condicions que va posar Ivonne Reyes era la d'utilitzar un paravent. Com que previsiblement van declarar en seu judicial a la mateixa hora, la veneçolana va demanar no veure la cara de Navarro en cap moment.

Així doncs, Pepe revivia el seu pitjor malson una vegada més. La relació entre ell i Ivonne durant els darrers anys s'ha caracteritzat per un anar i venir dels jutjats. El tema principal del conflicte ha estat la paternitat d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne i, segons la justícia, també de Pepe.

Fotomuntatge de Pepe Navarro i Ivonne Reyes
Pepe Navarro s'enfronta a la seva exparella davant del jutge| La Noticia Digital

Tot i això, la veneçolana no ha perdut ocasió de denunciar Pepe cada vegada que ho ha cregut convenient. La seva estratègia judicial per al litigi d'ahir era, precisament, estirar les diferents demandes i fets que, segons ella, li han suposat una amenaça.

Ivonne arribava als jutjats «nerviosa, però contenta que la demanda s'hagi admès a tràmit» i que per fi se l'escolti. Així mateix, Pepe va atendre la premsa abans d'entrar al jutjat, dient: «Aquí hi ha el circ, és el que li agrada a aquesta noia». El judici va durar una mica més d'una hora.

Pepe Navarro, assegut a la banqueta dels acusats

Pepe Navarro s'enfrontava a un judici per les seves paraules a 'Viva la vida'. Al programa, va acudir Ivonne per parlar per enèsima vegada de la paternitat del seu fill Alejandro. Tot seguit, Pepe va trucar en directe i va perdre els nervis, titllant-la de «pocavergonya».

Navarro, ja fart de la seva exparella li va deixar anar amb un «tens un morro que t'ho trepitges. Saps perfectament que el fill no és meu». Ella va afirmar que feia anys que se sentia «assetjada» per Pepe i el seu entorn i, hores després, anava a una comissaria de policia a denunciar-lo.

Imatge de Pepe Navarro anant als jutjats acompanyat del seu advocat
Pepe Navarro ha entrat als jutjats, acompanyat pel seu advocat | GTRES

Entre les proves que ha presentat Ivonne al jutjat destaca l'enregistrament de l'esmentat programa televisiu. Més enllà del contingut, vol que el jutge tingui prova gràfica i directa dels «insults» i el «to» d'aquests.

Ivonne ha vist en aquest judici l'oportunitat de donar curs cada vegada que ha denunciat Pepe, així que va aportar còpies de totes denúncies policials que li ha interposat en 23 anys. A més a més, aportava informes mèdics de «psicòlegs forenses especialistes», segons detalla 'El Español'.

Ivonne assegura que després del programa objecte de la denúncia, un cotxe la va seguir fins al seu domicili de manera que la por que ja sentia, es va incrementar. Anteriorment, ella ja havia denunciat episodis semblants, que s'havien desestimat per manca de proves.

Les respostes de Pepe no ajuden gaire

Pepe Navarro es pren amb poca seriositat tots els gestos d'Ivonne, des de ja fa anys. La teoria del periodista és la que va defensar ahir abans d'entrar al jutjat: es tracta del xou d'Ivonne.

«Ivonne Reyes fa tretze anys que viu del meu desprestigi i vexació. Com no té cap escrúpol, actua amb total impunitat i inconsciència, només buscant dos rèdits: l'econòmic i el de la venjança personal», assegurava.

També acusa Telecinco de donar veu a la veneçolana a canvi que no demani a la cadena per l''Operació Deluxe'. I és que, Ivonne figura al sumari d'aquest cas com una de les famoses investigades, però no n'ha dit res. Navarro ho té clar: el pacte és no denunciar i, a canvi, poder parlar de Pepe quan vulgui als programes.

Les declaracions als protagonistes d'aquest assumpte tèrbol ja estan preses. Davant d'això, la Fiscalia ha demanat, segons Navarro, l'absolució del presentador perquè considera que no hi ha delicte.

D'altra banda, a la sortida dels jutjats, un manifestant esperava Ivonne per increpar-la, acusant-la de posar denúncies falses. Ella, mentre atenia la premsa, ha intentat empènyer-lo al crit de «get out» (ves-te'n!).

Ara serà el jutge qui decideixi si té raó Ivonne, cosa que devaluaria encara més la imatge de Pepe o el presentador surt victoriós. Si és així, Ivonne perdrà una batalla important en aquesta guerra interminable.