Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Ana Rosa Quintana seriosa.

Ana Rosa Quintana ja coneix els nous problemes de salut

Ana Rosa Quintana confirma els rumors que la deixen sense alè

Ana Rosa Quintana ja afronta la recta final del seu tractament contra el càncer de mama. Porta patint aquesta malaltia des que li van donar aquell trist diagnòstic cap al mes de novembre del 2021.

El cas és que Ana Rosa Quintana sap perfectament com de malament es passa quan no et trobes bé. I s'ha quedat preocupada en veure com una de les seves rivals televisives més grans ha tingut un problema de salut en les últimes hores. No dona crèdit a la revelació que ha vist a través de les xarxes socials.

Imatge d'Ana Rosa Quintana als toros.
Ana Rosa Quintana, fa uns dies a la plaça de toros Las Ventas a Madrid. | GTRES

 

Ana Rosa ja sap que la periodista d'Antena 3, Susanna Griso, ha patit un contratemps en forma de malaltia. No és una malaltia tan greu com la que pateix la conductora de Telecinco, però en certa manera li capgirarà els seus plans els pròxims dies.

Ana Rosa Quintana és conscient dels nous problemes de salut

I és que Susanna Griso acaba de rebre una de les pitjors notícies dels darrers temps. La periodista veterana d'Atresmedia s'ha contagiat de Covid. Sabent que és un personatge famós, la presentadora d'Espejo Público ha volgut exposar la notícia a través del seu compte d'Instagram.

«He resistit amb una gran sobreexposició, tant és així que vaig arribar a pensar que era gairebé immune». Així s'ha expressat amb una foto del test d'antígens per verificar que el fet que es trobés malament podria haver derivat d'un contagi.

Cal ressenyar que durant aquests dos anys darrers anys de pandèmia, Susanna Griso no ha agafat el virus, però per desgràcia, aquesta setmana ha caigut. «Definitivament, no ho soc. Més de dos anys després i amb tres dosis de vacuna, he caigut. Per sort, i gràcies precisament a la vacuna, els símptomes són lleus i espero tornar aviat a la tele. Gràcies per preguntar», agraïa als seguidors la seva preocupació.

Susanna Griso a la televisió
Susanna Griso s'ha contagiat de Covid després de tornar d'una festa multitudinària a Malta. | Antena 3

 

Ara la rival televisiva d'Ana Rosa Quintana ha de quedar-se tan aïllada com sigui possible en una habitació de casa seva per evitar que la situació empitjori. I és que seria una mala notícia que algun membre de la seva família caigués contagiat per culpa seva.

Aquest dimecres, era Roberto Brasero, el presentador d'Antena 3, que es posava al capdavant de l'espai que habitualment condueix Griso. Tot apunta que el famós 'home del temps' continuarà duent a terme aquesta tasca fins que la comunicadora es recuperi del tot a casa seva.

On es va poder encomanar Susanna Griso?

És una casualitat que Susanna Griso s'hagi contagiat després de passar el cap de setmana en una festa organitzada per l'empresària Sandra García-Sanjuán.

Moltes famoses es van desplaçar fins a Malta per celebrar el seu aniversari. Un esdeveniment de gran afluència que podria haver estat el causant del contagi inoportú de la presentadora d'Antena 3.

Susanna Griso somrient
Susanna Griso s'ha absentat del programa que presenta cada dia per culpa de la Covid. | GTRES
 

Mar Flores, entre altres, també va acudir a l'esmentat esdeveniment. Ella ha estat una de les primeres a comentar a la publicació que ha fet la rival d'Ana Rosa Quintana per revelar el seu positiu.

Així, l'exmodel no ha tingut problemes a fer-li saber que el que ha passat ha estat normal. «Era el mínim que podia passar. Recupera't aviat… Ja hi convivim», li ha escrit al seu post.

I és que més de 300 persones es van traslladar des d'Espanya a Malta per a la festa de la fundadora de la Gala Starlite. Amb tot, Susanna va compartir diverses fotos de la festa, en què sortia al costat de Paloma Cuevas, entre altres famoses espanyoles.