Primer pla de Chanel Terrero

La catalana Chanel triomfa com a personatge dels Simpson i és clavada

La d'Olesa de Montserrat ha captivat a tothom des de la seva actuació a Eurovisió

L'artista catalana Chanel s'ha convertit en tota una sensació des de la seva actuació al certamen d'Eurovisióo 2022 a Torí amb el seu senzill 'SloMo'. I és que la d'Olesa de Montserrat ha aconseguit captivar a tothom.

La seva espectacular actuació, juntament amb el seu equip, va deixar a tots els espectadors amb la boca oberta. Veu, moviments d'infart i una posada en escena impressionant van ser alguns dels ingredients d'una gala com feia anys que no gaudíem.

El seu èxit ha traspassat tots els límits convertint-se en una autèntica celebritat amb un exèrcit de fans que la segueixen allà on va i ara, ha aparegut en una de les sèries animades més famoses de tot el planeta.

De Torí a 'Els Simpson'

El dissenyador gràfic que treballa en cadenes de televisió com 'La Sexta' o 'Atresmedia', David Melero, ha volgut rendir homenatge a la cantant introduint-la a la sèrie 'Els Simpson' en un divertit clip on el pare de la família més famosa de la televisió, en Homer, n'és el protagonista.

En el muntatge es veu com Homer fa una acció, relacionada amb un interruptor elèctric, que a la catalana li fa recordar la seva espectacular actuació d'Eurovisió.

Chanel no ha volgut perdre l'ocasió d'agrair a Melero, mitjançant una piulada al seu compte de Twitter, el gran treball del dissenyador.

«Però... I aquesta fantasia?», publicava la cantant captivada per la seva rèplica del personatge groc. 

I és que, David, ha representat a la d'Olesa de Montserrat al mínim detall. Inclús l'ha vestida amb el seu mític vestit brillant de torera amb el qual va actuar a Torí.

Una gran acollida

La representació del dissenyador ha tingut una gran acollida per part de molts seguidors. A més, molts mitjans de comunicació s'han fet eco d'aquesta. El mateix Melero, s'ha mostrat molt sorprès en veure la gran repercussió obtinguda. 

«Però, si surto al 'Diari Sevilla'! Això sí que és començar bé el dia. Gràcies, companys», declarava a través de les xarxes socials.

Tot i aquesta representació, Chanel no és el primer cop que protagonitza un clip de ficció. La plataforma digital 'Netflix', també va treballar en col·laboració amb la cantant en una paròdia de la popular sèrie coreana 'El Juego del Calamar'.