Muntatge Shakira i Piqué

Shakira descobreix que la presumpta amant de Gerard Piqué té 20 anys

Shakira i Gerard Piqué estan travessant una greu crisi després de la infidelitat

Shakira i Gerard  Piqué han patit dos cops durs molt importants durant les últimes setmanes. D'una banda, que ella serà jutjada per defraudar Hisenda i de l'altra, que ell s'ha vist implicat en un cas de corrupció. Però més que tot això, el que els preocupa és la situació que fa trontollar la relació per culpa d'una suposada infidelitat del futbolista.

Pel que sembla, el defensa culer hauria tingut un afer amb una jove que només té 20 anys. Una jove de la qual ara ha transcendit alguna dada més.

Shakira i Gerard Piqué, separats per una infidelitat

La cantant colombiana i l'esportista del Barcelona tenen dos fills fruit d'una relació de més de 12 anys. Una relació que es va mantenir a la superfície tot i que ningú no apostava per la mateixa per la gran diferència d'edat. I és que mentre l'artista té 45 anys, ell compta amb 35 anys.

No obstant això, aquesta solidesa que tenia la seva història d'amor ara ha desaparegut, es troba a la corda fluixa. Així, s'ha donat a conèixer al programa Mamarazzis, on s'ha parlat que travessen «una forta crisi». Tant és així que Gerard fa diverses setmanes que viu al pis de solter que té al carrer Muntaner de Barcelona.

Quina és la raó d'aquest distanciament? Segons ha explicat Laura Fa, és perquè ell li ha estat infidel: «Hi hauria una tercera persona de la qual hauria estat conscient la colombiana».

Imatge de Shakira a un videoclip
Shakira no s'esperava la infidelitat de Gerard. | Youtube
 

Entre els indicis que hi ha de la difícil situació que travessen també hi ha que el defensa fa mesos que no apareix a les xarxes de la cantant. Això sense passar per alt que s'ha incidit en què sorprèn la lletra de la darrera cançó que la compositora ha llançat al mercat. Es titula Te felicito i diu: «M'ho van advertir, però no en vaig fer cas».

«Em vaig adonar que el que és teu és fals, va ser la gota que va fer vessar el got. No em diguis el que sents. Això sembla sincer, però et conec bé i sé que menteixes».

Shakira coneix les dades de la presumpta amant de Piqué

L'autora de Waka Waka està patint molt per la infidelitat del noi, de la qual ara ha tingut més informació. S'han revelat diverses dades interessants de la dona amb qui l'hauria enganyat.

En concret, a Cuore s'ha fet conèixer que l'amant en qüestió té 20 anys i que és rossa. A això cal afegir que es troba estudiant, però que treballa puntualment com a hostessa d'esdeveniments.

Primer pla de Gerard Piqué.
La presumpta amant de Gerard Piqué és una dona rossa de 20 anys. | Europa Press
 

De moment, aquesta és tota la informació de la noia que hauria fet que Gerard Piqué no dubtés a enganyar la seva parella. Un esportista que, com ha indicat Laura Fa, sembla que s'ha pres bé el distanciament amb la seva parella segons el seu comportament. Segons ha explicat, està sortint constantment de festa amb el company d'equip Riqui Puig.

En aquest sentit, qui ha donat més dades sobre això ha estat Lorena Vázquez a l'esmentat Mamarazzis. Aquesta ha explicat: «Fa uns dies vaig coincidir amb una periodista esportiva i em va comentar que el defensa culer estava darrerament desfermat. Em va dir que feia moltes sortides nocturnes amb amics, que el veien molt a les discoteques de Barcelona».

A això ha afegit: «Em va dir que li semblava estrany que se n'anés a dormir tan tard quan els seus fills van a l'escola. I també em va explicar que als amics amb qui surt els cridava l'atenció que estava fent molta vida de solter».