Muntatge Ortega Cano i José Fernando

José Fernando Ortega fa saltar les alarmes en escoltar al seu pare en ple carrer

José Fernando Ortega està molt preocupat per Ortega Cano

Des de fa temps, José Fernando Ortega està ingressat en un centre per resoldre els seus problemes de salut i d'addicció. Allà sembla estar allunyat de les diferents batalles que tenen lloc al si de la seva família, encara que està al dia de totes. Per aquest motiu, ara està molt preocupat pel seu pare, que ha esclatat enmig del carrer.

El germà de Gloria Camila, a través dels mitjans, ha vist cridar el torero. Ha estat la manera que aquest ha hagut de mostrar-se després de les últimes polèmiques entre la seva dona i la seva filla.

José Fernando Ortega, al dia del darrer conflicte familiar

El xicot de Michu coneix que la situació no és gens estable al si del seu clan. I més des que ha esclatat un contundent enfrontament entre Ana María Aldón, la seva madrastra, i Gloria Camila, la seva germana.

Aquest xoc es va iniciar fa mesos quan la dona d'Ortega Cano va revelar públicament els seus problemes conjugals. Concretament, va explicar que estava farta que el seu marit no volgués fer cap pla i també que sempre ell tingués Rocío Jurado al cap. Unes paraules que van provocar que la 'influencer' digués a la televisió que li havien semblat inadequades.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
José Fernando Ortega coneix el conflicte existent entre dues de les dones de la família | Telecinco

Després d'aquest primer intercanvi de declaracions, les aigües semblaren calmar-se, però aquests dies ha tornat a esclatar l'espurna. Ha passat després que la germana de José Fernando opinés sobre la participació d'Aldón en la 'Sálvame Fashion Week'.

▶️ José Ortega Cano estalla y amenaza a un periodista en pleno Rocío

Exactament, no només va dir que els seus dissenys no eren del seu estil, sinó que va posar en dubte el moment en què el matrimoni es va retrobar sobre la passarel·la. Les seves paraules exactes van ser: «Vaig trobar a faltar una mica més d'amor, d'afecte i de contacte».

I la dona d'Ortega no s'ha quedat callada davant de tot això. Ha parlat tant a 'Viva la vida' com en una entrevista a 'Lecturas' on ha estat contundent. Així, ha afirmat que les paraules de la jove sobre els seus dissenys eren «innecessàries».

De la mateixa manera, manifestava: «És la filla de José, no soc ni la seva mare, ni la seva madrastra ni la seva amiga. Els seus comentaris em fan pena pel meu marit».

José Fernando Ortega veu esclatar el seu pare

L'únic fill de Rocío Jurado és conscient que qui més pateix per aquests problemes és Ortega Cano, ja que es troba al mig. I així ho ha pogut certificar ara en veure com ha reaccionat en ser preguntat per tots aquests assumptes.

José Ortega Cano i Ana María Aldón a El Rocío
Ortega Cano i Ana María Aldón estan gaudint d'El Rocío | GTRES

El torero i la seva dona estan gaudint d'El Rocío amb uns amics i allà han estat 'caçats' per 'Europa Press'. En concret, el reporter va voler saber com es trobaven davant de les últimes polèmiques. I la resposta que va obtenir va ser l'enuig d'ell, que deia: «Fes el favor de callar o voleu problemes?».

Tot i que es va intentar que el destre es tranquil·litzés mentre el reporter justificava el perquè de la pregunta, José tornava a mostrar-se molt enutjat. Exactament, ho ha fet cridant: «Què callis!».

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
El pare de José Fernando, Ortega Cano, ha esclatat davant de la premsa | Europa Press

Després d'aquesta situació i per evitar qualsevol situació complicada, Ana María l'agafava afectuosament de la cintura i seguien el seu camí en silenci. Tot i això, quedava de manifest que el de Cartagena està passant-ho malament pels enrenous entre la seva dona i la seva filla. Caldrà esperar per veure si, pel seu benestar, ambdues clouen d'una vegada per tots els conflictes.