Primer pla de Belén Esteban gairebé a punt de plorar

Belén Esteban ho atura tot després d'assabentar-se que s'ha acabat

La tertuliana s'ho ha pres com una cosa personal

Belén Esteban està vivint el seu particular 'annus horribilis'. La de Paracuellos ja fa setmanes que està immobilitzada per culpa de la tremenda lesió que es va fer a 'Sálvame'. Una bèstia televisiva com ella, que ha construït la seva essència personal als platós de televisió, ara se sent totalment engabiada a casa, sense poder-se moure.

La col·laboradora està dosificant molt les aparicions que fa durant el període de recuperació, que s'allargarà fins a finals d'estiu. Entre que no està d'humor i que, en el fons, sent cert ressentiment per com va passar tot —ella no volia fer aquella prova en directe—, Belén prefereix mirar-s'ho des de fora.

Tampoc es deixa veure gaire a les xarxes socials i ha hagut de cancel·lar desenes de compromisos professionals i esdeveniments que tenia programats. Ara només està centrada a recuperar-se.

Rep missatges constants d'ànim i de suport dels seus companys, i respon a la majoria. Tot i això, el que acaba de passar a Telecinco sí que l'ha obligat a despenjar el telèfon. Ningú esperava que es prengués la decisió que s'ha pres sobre una persona tan important per a Belén Esteban.

Belén Esteban i l'acomiadament que encara ressona a Telecinco

Belén Esteban s'ha quedat bocabadada quan s'ha assabentat que el seu amic de l'ànima, Raúl Prieto, es queda sense feina. El director de 'Viva la vida' ha rebut com un gerro d'aigua freda que l'espai estrella dels caps de setmana a la cadena no segueixi.

Prieto fa molt de temps que treballa a Mediaset, i la feina més destacada que ha fet va ser dirigir 'Sálvame' fins al 2017. D'aquí ve la gran amistat que té amb Belén Esteban, que s'ha mantingut intacta. Es porten tan bé, que Raúl Prieto fins i tot va ser el padrí de casament de Belén i el seu home, Miguel Marcos.

Raúl Prieto i Belén Esteban el dia del casament d'ella
Raúl Prieto va ser padrí de casament de Belén Esteban | Catalunya Diari

Raúl, que és parella de l'arquitecte Joaquín Torres, ho està passant molt malament en aquest moment tan dur, i per això Belén li està fent de refugi emocional. Així li pot tornar el suport i l'afecte que ell sempre li va brindar quan ella travessava la pitjor època de la seva vida, la de les addiccions.

La decisió que Belén Esteban va haver de prendre a 'Sálvame'

El vincle entre Belén i Raúl és tan forts que ella no va tenir cap problema per a seguir fent-li costat quan aquest va haver d'anar-se'n de 'Sálvame'.

Va ser el 2017. En aquella època, Raúl Prieto i David Valldeperas eren inseparables, dins i fora de la pantalla. Tots dos dirigien 'Sálvame' i van aconseguir portar el programa a uns índexs d'audiència altíssims.

Tot i això, una tercera persona es va interposar entre ells, i no és altre que Jorge Javier Vázquez. Pel que sembla, un desacord entre el català i Prieto i conflictes derivats de temes publicitaris i altres problemes que tenien darrere les càmeres, van acabar provocant que s'hagués de triar entre un o l'altre.

Lògicament, prescindir d'una figura com el presentador estrella de Telecinco era massa arriscat. Finalment va claudicar Raúl, que va anar passant per diferents projectes televisius de la cadena fins que va agafar les regnes de 'Viva la vida'.

Això no va impedir que Belén Esteban mantingués una relació excel·lent amb ell i que, quan ha calgut, l'hagi defensat públicament.

Fonts coneixedores del moment que es viu actualment a Telecino asseguren que Prieto seguirà treballant a la casa. Hi ha qui apunta que vol muntar una productora per a idear i crear els seus propis formats¡. Seria el mateix cas que el de Carlota Corredera, qui, suposadament, també prepara nou programa amb la seva productora.

Sigui com sigui, a Telecinco hi ha hagut molt d'enrenou amb la no renovació de 'Viva la vida'. Belén Esteban també s'ha mobilitzat des del sofà de casa seva per a donar suport a Raúl en un dels moments més complicats que ha viscut en els últims temps.