Fotomuntatge de Gloria Camila i Rociíto

La germana de Rocío Carrasco descobreix els diners de l'herència que mai tindrà

Rocío Carrasco ha aconseguit incrementar el patrimoni

La germana de Rocío Carrasco acaba d'assabentar-se de la gran quantitat de diners de què mai disposarà. I és que, a conseqüència de l'inexistent tracte que té amb ella, no tindrà la sort de beneficiar-se de la sucosa herència que, avui dia, està recaptant.

I és que, com que és l'hereva universal de Rocío Jurado, la dona de Fidel Albiac té via lliure per fer i desfer en totes les qüestions relacionades amb la seva mare.

Rocío Carrasco de perfil amb el cabell curt
Rocío Carrasco no va acudir a l'homenatge de la seva mare. | Mediaset
 

El passat 1 de juny es va celebrar el setzè aniversari de la mort de 'la más grande'. Quatre dies abans a aquesta data tan assenyalada, gran part de la família Mohedano va acudir, com cada any, al Santuari de la Verge de Regla per participar en una missa en honor seu.

I, encara que hi va haver diverses absències, la més comentada ha tornat a ser la de Rocío Carrasco. Un any més, la mare de David Flores no va acudir a aquesta cita, malgrat que, segons els seus familiars, ningú no li ho va prohibir.

Ara, i gràcies a la darrera entrevista d'Amador Mohedano, hem pogut saber que Rociíto s'està fent d'or gràcies a la memòria de la seva mare.

L'herència de Rocío Carrasco queda al descobert

Des que Rocío Carrasco va decidir tornar a la vida pública, han estat diversos els projectes audiovisuals en què ha estat involucrada. La tornada als platós es va produir amb l'emissió de Rocío: contar la verdad para seguir viva.

A través d'aquesta docusèrie, la filla de Rocío Jurado va explicar amb tot luxe de detalls com havia estat la seva vida amb Antonio David Flores i els problemes que aquesta relació li van provocar amb els seus fills.

Rocío Flores i Jorge Javier Vázquez al programa 'Montealto'.
Rocío Carrasco ha tornat a la televisió per la porta gran. | Mediaset
 

Mesos després del seu retorn, Rocío Carrasco va tornar a Telecinco per oferir l'especial Montealto: regreso a la casa. En aquest nou espai audiovisual, la televisiva va obrir les portes de la mansió de la seva mare per explicar tots els secrets que s'amagaven entre aquestes quatre parets.

Tots aquests projectes han estat suficients perquè Amador Mohedano hagi parlat en una entrevista per a Setmana. El passat 1 de juny, el germà de l'artista va assegurar que la seva neboda «fa les coses de la seva mare amb molts diners al darrere, i a nosaltres els homenatges ens han costat diners».

L'oncle de Rocío Carrasco explica la veritat sobre el museu

Rocío Carrasco ja està comptant els dies perquè el museu en homenatge a la seva mare obri per fi les portes a Chipiona. I és que, després de diversos anys lluitant perquè el somni de 'la más grande' es fes realitat, tot apunta que l'espera està arribant al final.

A tan sols un mes de l'obertura d'aquest centre cultural, ja han començat a sorgir els primers enfrontaments familiars.

Durant una de les seves darreres intervencions televisives, la dona de Fidel Albiac va assegurar que hi ha diversos membres del clan Jurado-Mohedano que no estan convidats a la inauguració del pròxim 1 de juliol.

Amador Mohedano
L'oncle de Rocío Carrasco parla sobre el museu de la seva germana. | Europa Press
 

Per part seva, Amador Mohedano també ha volgut parlar sobre aquesta polèmica familiar. L'oncle de Rocío Carrasco ha assegurat en aquesta entrevista que, encara que li truqués per acudir-hi, ell no hi aniria. «A mi el museu m'ha portat molts problemes mentals. No en vull saber res».

Segons el mateix entrevistat, durant tots aquests anys ha estat l'únic que s'ha deixat la pell en aquest projecte. «Vaig estar dos anys allà. Només vivia per al museu, perquè es fes realitat el somni de la meva germana».

«No he cobrat ni un duro de l'ajuntament. A mi m'han costat diners de la meva butxaca i molt de temps de la meva vida estar dos anys amb el museu. Soc l'únic que ha lluitat i que ha tirat endavant, ni Carrasco ni ningú s'han preocupat de res».