Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana María Aldón.

Gema, la filla d'Ana María Aldón, entra en escena per explicar la veritat

Ana María Aldón no s'esperava que tot anés a arribar tan lluny

No hi ha cap dubte que Ana María Aldón està passant per un dels moments més agredolços de la seva vida. Per aquest motiu, la seva filla Gema no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de sortir en defensa de la mare.

Tot i que la seva carrera com a dissenyadora s'ha vist enormement beneficiada per la seva participació en la 'Sálvame Fashion Week', tot el que ha passat després del seu debut ha estat un autèntic malson.

I és que, el que menys s'esperava la gaditana era que un dels membres de la seva família fos el que més canya li donaria. Després de la seva participació en aquesta desfilada de moda, Gloria Camila va decidir atacar amb duresa l'actitud que va mostrar Ana María Aldón a sobre de la passarel·la.

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Ana María Aldón i Gloria Camila s'han convertit en protagonistes de la premsa del cor | Telecinco

Després d'assegurar que els seus dissenys eren «per a gent gran» i que ella no se'ls posaria, la filla d'Ortega Cano va assegurar que es va mostrar molt «freda» i distant amb el seu pare.

«Estava veient el programa abans i després i sí que vaig veure una súper abraçada amb Jorge Javier com si fossin amics de tota la vida i després al meu pare li va fer dos petons i em vaig quedar...», va criticar la 'influencer'. «Però suposo que van ser els nervis del moment», intentava retractar-se.

Ara, i després de respondre a 'Viva la vida' a la col·laboradora de Telecinco, Ana María Aldón ha concedit una exclusiva a 'Lecturas' en què parla, entre altres coses, d'aquesta polèmica picabaralla mediàtica entre ella i la filla del seu marit.

La filla d'Ana María Aldón entra al drap

Per res al món, Ana María Aldón estava buscant que la seva filla Gema entrés al joc, però després de fer-se públiques les paraules de Gloria Camila, la dissenyadora ha decidit no amagar més el que pensa la seva primogènita.

Durant aquesta polèmica entrevista, l'exsupervivent ha volgut aclarir a quin punt es troba la seva relació amb Ortega Cano. I és que, malgrat els rumors de separació que van sorgir fa un temps, la parella continua més unida que mai.

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
Ana María Aldón parla de la seva relació amb Ortega Cano | GTRES

«No he tingut mai una crisi d''em separaré'. Puc tenir un disgust, però per ximpleries. La nostra relació és forta, hem superat moltes males etapes», ha assegurat. «No tenim una relació tòxica, ens hem conegut a unes edats que cadascú té la seva vida, i ens respectem», responia contundent.

Ana María Aldón no ha tingut objeccions a parlar també sobre Gloria Camila. I, encara que respecta l'opinió de la 'influencer', la dissenyadora no veu correcte que persones alienes es fiquin a la seva relació.

«Tots els que es fiquen en un matrimoni es fiquen en un terreny que no és seu. Cadascú és lliure d'opinar el que vulgui», ha assegurat l'andalusa. «Els comentaris de Gloria em fan més pena pel meu marit. Jo a ell, l'afecte li ho demostro estant al seu costat», sentenciava.

Imatge de Gema, la filla d'Ana María Aldón al paltó de Sálvame Deluxe
La filla d'Ana María Aldón té una opinió molt diferent de la de Gloria Camila | Telecinco

Ana María Aldón té clar que si hi ha algú que pot fer alguna cosa en aquesta situació és el seu marit. «Jo no puc fer res amb allò que diu la filla del meu marit», opinava.

Així mateix, la televisiva ha aprofitat l'ocasió per comparar l'actitud de la seva filla Gema amb la de Gloria Camila. I és que, segons ella, són dues maneres d'actuar totalment diferents. «La meva filla no critica el meu marit. Si ho fa, jo ho dic a la meva filla», finalitzava.