Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carlos Sobera en un photocall

Natalia descobreix canvis en l'herència del seu pare, Carlos Sobera

El conductor televisiu ha hagut de prendre dràstiques decisions en els darrers mesos

Ara que sembla que el pitjor de la pandèmia ja ha passat, Carlos Sobera està reorganitzant la seva vida. El presentador televisiu ha decidit fer neteja i posar en ordre el seu extens entramat empresarial centrat a l'àmbit cultural.

El preu de la pandèmia als negocis

El pare de Natalia Sobera va viure un dels seus moments més complicats a causa de la crisi econòmica derivada del COVID-19. Això va provocar que moltes de les seves societats, que fins aleshores eren solvents, tanquessin per primera vegada l'any amb pèrdues.

Actualment, Carlos Sobera ha sospesat els avantatges i desavantatges dels seus negocis i ha optat per organitzar el seu entramat empresarial. Algunes de les seves empreses ja estan extingides i d'altres en procés de liquidació. Això no implica que al presentador li vagin les coses malament o es quedi sense res, simplement que només quedaran les societats més solvents que té.

Producciones Cinco y Acción SL va ser durant un temps la gran aposta del presentador i de la seva dona, Patricia Santamarina. Aquesta darrera ocupava el càrrec d'apoderada. Desafortunadament amb la pandèmia va patir pèrdues de 115.000 euros i avui dia roman inactiva.

A Arequipa Entertaiment SL li ha tocat sacrificar-se al màxim, ja que des del maig apareix com a extingida. No li ha passat el mateix a Arequipa Producciones SL. La seva activitat va tancar el 2020 amb un valor de més de tres milions d'euros.

Primer pla de Carlos Sobera.
Carlos Sobera ha hagut de fer front a la crisi econòmica de la pandèmia   | Mediaset

La seva gran aposta en els darrers temps

L'única de les empreses que administra Patricia, Natari Producciones SL, ha aconseguit sobreviure a aquesta reestructuració. El 2020 va ser l'única que va donar resultats positius. Per això continua dempeus i sense grans alteracions.

Es dedicava en principi a la «representació artística i l'assessorament d'actors, cantants i grups musicals, i edició i producció discogràfica».

Després es va ampliar el seu objecte social per incloure «explotació i gestió de teatres, sales de festa, discoteques, sales de cinema, recintes esportius i recintes multiusos». També es van incorporar «tota classe d'espectacles musicals, culturals, esportius i de lleure. La venda d'entrades per a teatres, sales de festa, discoteques, sales de cinema i recintes esportius».

Fotomuntatge de Carlos Sobera i la seva dona Patricia Santamarina
Patricia Santamarina és administradora d'una de les empreses   | CatalunyaDiari

Altres tancaments anteriors

La veritat és que no és la primera vegada que Sobera opta per donar de baixa alguna de les seves empreses. Darrere seu porta una extensa carrera com a empresari.

Bonsai Producciones SL, una altra de les societats que l'acompanyen des de fa més temps, també roman inactiva des del 2021. També li passa el mateix a 4 Elementos Editorial SL i Librerías Huatulco SL.

Hirucamp Espectáculos SL, societat que compartia amb altres rostres coneguts com Pedro Larrañaga, tampoc no existeix ja.

Un dolç moment a nivell laboral i familiar

A més de la seva faceta empresarial, Carlos Sobera centra el seu temps a altres coses. Durant els darrers anys, la seva presència a televisió és cada vegada més gran i s'ha convertit en una de les estrelles de Mediaset.

Recentment, el presentador s'ha deixat veure davant les càmeres al programa 'Los miedos de'. Hi va posar a prova els seus temors més grans, acompanyat de la seva dona, el seu fidel suport en els moments complicats.

Carlos Sobera somrient vestit de rosa
Carlos Sobera és una cara habitual a Mediaset  | Cedida

El seu temor a les turbulències el va portar fins a aquest programa de Cuatro on va intentar superar aquesta fòbia que tant li ha turmentat. Afortunadament, Sobera va saber sortir airós de la situació i va demostrar una vegada més la seva gran fortalesa personal.

La seva dona va ser una peça clau en tota aquesta història. Junts van demostrar ser un tàndem perfecte que està consolidat des de fa anys.